Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ružomberok v pohári postúpil cez účastníka piatej ligy, DAC odvrátil prekvapenie

Flashscore
Aktualizované
Ružomberok nemal problém s postupom do osemfinále.
Ružomberok nemal problém s postupom do osemfinále.MFK Ružomberok/Rudolf Maškurica
Futbalisti Ružomberka vyhrali v stredajšom zápase 4. kola Slovenského pohára na pôde Kostolných Kračian a postúpili do osemfinále. Ďalej ide aj Dunajská Streda, ktorá uspela v Šali.

Kostolné Kračany - Ružomberok 0:3

Obhajca trofeje sa predstavil na trávniku súpera, ktorý hrá až piatu najvyššiu súťaž a nemal výraznejší problém s postupom. O výsledku rozhodol už do prestávky dvomi gólmi útočník Martin Boďa. Konečné skóre uzavrel Tučný. Ružomberok sa v osemfinále predstaví na svojom štadióne proti Komárnu.

Šaľa - Dunajská Streda 1:2

Dunajská Streda vstupovala na zápas na pôde účastníka tretej najvyššej súťaže ako jasný favorit a do vedenia ju poslal kapitán Trusa, ale Šaľa dokázala v druhom polčase vyrovnať, keďže sa presadil kolumbijský legionár Palacios. Keď duel smeroval k pokutovým kopom, tak postup favorita zariadil Andzouana. Na DAC teraz čaká Dukla.

V sobotu sa odohrá aj posledný zápas 4. kola Slovenského pohára. Úradný hrací deň osemfinále je 6. november, ale ten sa pri niektorých stretnutiach bude meniť. Žreb už skôr určil dvojice pre túto fázu. Finále sa uskutoční 1. mája v MOL Aréne v Dunajskej Strede.

Zvyšná dvojica 4. kola:

Spišská Nová Ves - Slovan Bratislava

Osemfinálové dvojice Slovenského pohára:

Zlaté Moravce - Dolný Kubín

Myjava - Košice

Michalovce - Žilina

Trnava - Podbrezová

Dunajská Streda - Banská Bystrica

Spišská Nová Ves/Slovan Bratislava - Trenčín

Rača - Prešov

Ružomberok - Komárno