Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skromné víťazstvo Trnavy, favorit v Slovenskom pohári len tesne zdolal štvrtoligistu

Trnavčania zaknihovali povinný triumf.
Trnavčania zaknihovali povinný triumf.TASR / Lukáš Grinaj
V rámci druhého kola Slovenského pohára sa diváci v Jaslovských Bohuniciach tešili na príchod účastníka Niké ligy. Do nie príliš vzdialenej obce pricestovali futbalisti trnavského Spartaka, ktorý len veľmi skromne potvrdili rolu favorita a postúpili ďalej.

Jaslovské Bohunice - Trnava 0:2

Kým hostia pôsobia medzi slovenskou elitou, tak domáci káder, ktorého lavičke šéfuje červeno-čiernym veľmi dobre známy Miroslav Karhan, je vo futbalovej hierarchii o pár poschodí nižšie a hráva 4. ligu Západ. Duel s Trnavou si hostitelia vybojovali vďaka výhre z konca júla, keď na ihrisku Vrbového uspeli pomerom 2:0. Pre Spartak bolo toto meranie síl premiérou v aktuálnom ročníku pohára.

Prvá polovica súboja priniesla pár ohrození brankárov na oboch stranách a po bezgólovom stave ponúkla fanúšikom Jaslovských Bohuníc nádej do ďalšieho diania. Skóre sa prvýkrát menilo až v 58. minúte, keď center Picha našiel na zadnej žrdi nepokrytého Štetinu, ten svojou hlavičkou cez malé vápno našiel voľného Ďuriša, ktorý loptu pohodlne nasmeroval do siete. Druhá trefa z produkcie Trnavčanov prišla päť minút pred záverom riadnej hracej doby - ideálnu uličku v podobe prihrávky od Corryna využil Procházka, ktorý uspel zoči-voči domácemu gólmanovi.

Zverenci bývalého reprezentanta Karhana si hanbu určite neurobili a s finalistom posledných troch ročníkov Slovenského pohára prehrali iba tesne. Tím Michala Gašparíka čaká po postupe v ďalšej fáze 25. septembra stretnutie s Častkovcami.

Najbližší zápasový program Trnavy.
Najbližší zápasový program Trnavy.Flashscore