Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hancko sa z druhej trofeje neraduje. Feyenoord neuspel v superpohári s PSV

Slovenský reprezentant v súboji s Bijlowom.
Slovenský reprezentant v súboji s Bijlowom.Profimedia
O osude Hanckovho Feyenoordu rozhodol v 79. minúte ofenzívny futbalista Noa Lang (24), ktorý jediným zásahom zariadil zisk holandského superpohára pre PSV.

Pre PSV to je tretí úspech v tejto súťaži v rade, keďže v ostatných dvoch rokoch v zápase, ktorým sa v Holandsku začína nová sezóna, porazil druhý celok minulej sezóny Ajax Amsterdam.

Lang, reprezentant Holandska, ktorého klub podpísal z belgického Club Brugge, strelil po 79 minútach jediný gól stretnutia, ktorý znamenal víťazný štart pre nového trénera PSV Petra Bosza. Jeho zverencov čaká predkolo najprestížnejšej európskej súťaže.

Majstrovský Feyenoord, ktorého čakajú povinnosti v skupine Ligy majstrov, začne obhajobu budúcu nedeľu doma s Fortunou Sittard. Prvý ligový súboj PSV je na programe o týždeň v sobotu doma s Utrechtom. Obhajovať bude Holandský pohár. 

V dueli nastúpil od začiatku a plnú minutáž si pripísal najlepší hráč Eredivisie z minulého ročníka David Hancko. Na lavičke náhradníkov sedel mládežnícky reprezentant Slovenska Leo Sauer.