Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Harryho je mi ľúto, asi si myslí, že sme 4 týždne netrénovali, vraví Tuchel po prehre

Thomas Tuchel nemohol uveriť vlastným očiam.
Thomas Tuchel nemohol uveriť vlastným očiam.Profimedia
Tréner Bayernu Mníchov Thomas Tuchel (49) bol po jasnej prehre 0:3 v Superpohári proti Lipsku a nevydarenom debute Harryho Kanea (30) k svojmu tímu kritický.

Po nie ideálnom štarte do sezóny lodivod Bavorov uviedol: "Sklamanie je obrovské. Nemám pre to žiadne vysvetlenie. Hrali sme, ako keby sme štyri týždne netrénovali. To je desivé. Obrovský rozdiel oproti príprave je pre mňa nevysvetliteľný. Nič nespoznávam."

Podľa Nemca bolo dosť záhad už v minulom ročníku. "Opäť sme sa prispôsobili. Neviem, čím to je. Akonáhle máme čo stratiť, nastavíme zlé tempo. Potom to už nie je ten istý tím" zhodnotil kouč Bayernu.

Po rekordnom prestupe Harryho Kanea vypukla v Bayerne obrovská eufória. Kanonier, ktorý v Mníchove pristál len v piatok, sa hneď v sobotu dostal aj na ihrisko - do hry nastúpil v 63. minúte, ale prehre nedokázal zabrániť.

"Harryho je mi ľúto, asi si myslí, že sme štyri týždne netrénovali. Náš dnešný výkon nemal nič spoločné s tým, čo sme si predsavzali. Veľmi trpký večer," uzavrel Tuchel.