Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Belgičanov potiahol De Bruyne, Taliansko uspelo vo Francúzsku po 70 rokoch

Radosť Talianska po cennom víťazstve.
Radosť Talianska po cennom víťazstve.Profimedia
Futbalisti Talianska úspešne vstúpili do nového ročníka Ligy národov. V piatkovom šlágri 2. skupiny A-divízie zvíťazili v parížskom Parku princov nad reprezentáciou domáceho Francúzska 3:1. V tej istej skupine si Belgicko poradilo rovnakým výsledkom s Izraelom.

A-divízia - 2. skupina:

Belgicko - Izrael 3:1 

Belgicko odštartovalo pôsobenie v súťaži úspešne. V prvom dejstve otvoril skóre Kevin De Bruyne, asistoval mu Jérémy Doku. Ten v stretnutí vytvoril pre spoluhráčov celkovo osem šancí a osemkrát zvládol súboj o loptu. Izrael vrátil do zápasu vlastný gól Castagneho. Po zmene strán rozvlnil sieť Tielemans a z pokutového kopu pečatil konečný výsledok De Bruyne, ktorý zaznamenal dva presné zásahy z troch striel na bránu.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Francúzsko - Taliansko 1:3

Francúzi mali raketový vstup do zápasu. Taliani zaváhali pri rozohrávke, po chybe Di Lorenza sa Barcola rútil na Donnarummu a po štrnástich sekundách rozvlnil sieť - 1:0. Taliani, ktorí inkasovali najrýchlejší gól vo svojej histórii, sa rýchlo otriasli a domácim viackrát nebezpečne podkúrili. Po polhodine hry sa dočkali vyrovnania, keď sa Dimarco presadil volejom po narážačke s Tonalim - 1:1.

V druhom dejstve poslal squadru do vedenia Frattesi a striedajúci Raspadori zvýšil už na 3:1 pre hostí. Taliani po troch predošlých prehrách vo vzájomných zápasoch zdolali Les Bleus a na ich pôde uspeli po dlhých 70 rokoch.

Štatistiky stretnutia.
Štatistiky stretnutia.Flashscore

Ďalšie výsledky:

B-divízia - 3. skupina:

Kazachstan - Nórsko 0:0

Slovinsko - Rakúsko 1:1 

B-divízia - 4. skupina:

Island - Čierna Hora 2:0

Wales - Turecko 0:0

C-divízia - 2. skupina:

Litva - Cyprus 0:1

Kosovo - Rumunsko 0:3