Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rebrov zostáva trénerom Ukrajiny aj napriek prehre v Prahe. Hlavným cieľom sú MS, povedal Ševčenko

Rebrov zostáva trénerom ukrajinskej reprezentácie.
Rebrov zostáva trénerom ukrajinskej reprezentácie.Profimedia
Tréner ukrajinskej futbalovej reprezentácie Sergej Rebrov (50) má naďalej dôveru šéfa národnej federácie Andrija Ševčenka (47). Bývalý slávny kanonier a držiteľ Zlatej lopty za rok 2004 to povedal po utorkovej porážke 2:3 s českou reprezentáciou v pražskom Edene.

Česko - Ukrajina 3:2

Ukrajinská reprezentácia prehrala aj svoj druhý zápas v novom ročníku Ligy národov, do ktorého vstúpila porážkou 1:2 s Albánskom v Prahe na Letnej.

"Cieľom, ktorý sme si stanovili pre národný tím, je kvalifikovať sa na majstrovstvá sveta v roku 2026. Plne dôverujeme hlavnému trénerovi Sergejovi Rebrovovi a jeho tímu. Budeme pracovať na splnení tohto sna," citoval Ševčenka ukrajinský spravodajský server Sport. Ukrajinci doteraz hrali na svetovom šampionáte len v roku 2006.

Stredopoliar Arsenalu Oleksandr Zinčenko povedal, že kritiku si zaslúži celý ukrajinský tím. "Všetci z toho musíme vyvodiť dôsledky, individuálne aj ako mužstvo. Chcel by som však poprosiť fanúšikov a odborníkov, aby nikoho neobviňovali. Trénera ani na nikoho iného. Je to na nás všetkých - na tíme, tréneroch, hráčoch, ktorí vystupujú a snažia sa uspieť. Preto vyhrávame aj prehrávame spoločne ako tím," povedal v televíznom rozhovore.