Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Herro s kariérnym maximom pri výhre Miami, Memphis rozstrieľal Milwaukee

Herro nastrieľal desať trojok.
Herro nastrieľal desať trojok.Profimedia
Zámorský basketbal si pripravil stretnutia, v ktorých nebola núdza o zaujímavé momenty. Svetlá reflektorov si pre seba uchmatol Tyler Herro (22), Grizzlies si pripísali prekvapivo hladkú výhru a dráma v Utahu skončila radosťou domácich.

Houston Rockets - Miami Heat 108:111

Hostia z Miami uspeli na palubovke súpera a tretí raz v ročníku zavŕšili trojzápasovú sériu víťazstiev. Značne sa o to svojou efektivitou pričinil Tyler Herro - Američan zaznamenal kariérne maximum, keď nazbieral 41 bodov, šesť doskokov a dve asistencie. Výrazne si dopomohol desiatimi presnými trojkami.

Rockets okupujú štrnáste miesto Západnej konferencie, káder Heat je s 15 výhrami aj prehrami na ôsmej priečke východu.

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 142:101

V domácej aréne Grizzlies bolo v programe meranie síl celkov z vrchných poschodí oboch konferencií - prvý zo západu vyzval druhého z východu. Hostitelia naplno využili výhodu prostredia, o svojom úspechu rozhodli už v prvých troch štvrtinách a zaknihovali siedme víťazstvo v rade. Najproduktívnejším hráčom bol Ja Morant, ku ktorého menu smerovalo triple-double - 25 bodov, desať doskokov aj asistencií.

Utah Jazz - New Oreleans Pelicans 132:129 pp

Dramatickú zápletku priniesol súboj v utahu, kam zavítalo kvalitné mužstvo z New Orleans. Pár okamihov do poslednej sirény viedli domáci o tri body, všetko ale zmenil presný trojkový pokus Treya Murphyho dve sekundy pred koncom.

Duel tak smeroval do predĺženia, v ktorom však boli úspešnejší hráči Jazz. Najvyraznejšie sa pod výhru podpísali 39-bodový Jordan Clarkson a 31-bodový Lauri Markkanen.

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 95:111