Bláznivý záver duelu v AHL. Cleveland odvrátil aj tretí mečbal a vynútil si siedmy zápas

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bláznivý záver duelu v AHL. Cleveland odvrátil aj tretí mečbal a vynútil si siedmy zápas

Cleveland nezložil zbrane ani v šiestom zápase.
Cleveland nezložil zbrane ani v šiestom zápase.Profimedia
Vo finále Východnej konferencie AHL odvrátil Cleveland aj tretí postupový mečbal protivníka z Hershey. V zostave víťazného tímu sa znovu neobjavil Samuel Kňažko (21). Jeho spoluhráči si tak vynútili rozhodujúci siedmy duel na vlastnom ľade. V boji o titul čaká na víťaza tejto série Coachella, ktorej farby háji Marián Studenič (25).

Hershey - Cleveland 2:3 pp

/stav série: 3:3/

Úvodné dve bitky o najlepší celok východu AHL sa skončili prehrami tímu Monsters po predĺžení. Následne uspeli Bears aj v treťom meraní síl a na konte mali luxusný náskok 3:0. O ten však definitívne prišli v zápase s poradovým číslom šesť.

V prvej a druhej tretine protagonisti prítomných divákov príliš nenadchli - počas 40 minút boli k videniu iba dva presné zásahy, tie znamenali stav 1:1. Potom to začínalo vyzerať tak, že práve s týmto skóre sa bude smerovať do predĺženia. O slovo sa však prihlásila zaujímavá posledná minúta základnej hracej doby.

V čase 59:10 priblížil domácich k postupu Snively, radosť jeho mužstva vyprchala už o 17 sekúnd neskôr, keď na 2:2 vyrovnal hosťujúci Gaunce. Po ňom sa ďalším hrdinom Clevelandu stal obranca Christiansen, ktorý rozhodol o triumfe svojho tímu v 18. minúte predĺženia. Siedmy zápas je na programe 13. júna o 1:00 SEČ.