Studenič vo štvrtom finálovom zápase AHL dvakrát asistoval, na zisk mečbalov to nestačilo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Studenič vo štvrtom finálovom zápase AHL dvakrát asistoval, na zisk mečbalov to nestačilo

Studenič nazbieral vo finálovej sérii už tri body, všetky za asistencie.
Studenič nazbieral vo finálovej sérii už tri body, všetky za asistencie. Profimedia
Slovenský útočník Marián Studenič (25) asistoval v noci na piatok na oba góly jeho Coachelly Valley vo štvrtom finálovom zápase zámorskej AHL, ale ani to nestačilo na to, aby domáci Firebirds porazili Hershey.

Coachella Valley - Hershey 2:3

/stav série 2:2/

Studenič prihrával na dva vyrovnávajúce zásahy, keď nabil ako Shaneovi Wrightovi, tak aj Rykerovi Evansovi. Tón však udávali hosťujúci Bears, o rozhodujúcu trefu sa postaral v čase 44:21 z presilovky Joseph Snively. Trojbodovými mužmi zápasu boli zhodne s gólom a dvomi asistenciami Ethen Frank a Hendrix Lapierre.

Slovenský krídelník si upravil bilanciu v tohtoročnom play-off AHL na zisk 10 bodov (3+7) v 16 meraniach síl. V základnej časti bodoval 44-krát (15+29) v 64 stretnutiach.

Coachella Valley vyhrala tretí duel, doma si mohla vybojovať dva mečbaly, no takto ju čaká ešte jeden zápas na vlastnom ľade za nerozhodného stavu. Piaty súboj je na programe v noci na nedeľu o 3:00. Rovnaké tímy zaobstarali finále AHL aj v uplynulom ročníku, zo zisku trofeje sa tešili Bears po víťazstve 4:3 na zápasy.