Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dvojbodový Lantoši. Gríger zariadil výhru proti Sparte, ďalší gól Jánošíka, debut Škorvánka

Aktualizované
Gríger a jeho spoluhráči sa tešia z výhry nad Spartou.
Gríger a jeho spoluhráči sa tešia z výhry nad Spartou.Profimedia / ČTK / Šimánek Vít
Hokejisti Karlových Varov zdolali v nedeľnom zápase 3. kola českej najvyššej hokejovej súťaže Spartu Praha. Mladá Boleslav uspela proti Plzni.

Slovenský obranca Adam Jánošík strelil v treťom ligovom kole už svoj druhý gól, pričom počas celého predošlého ročníka mal na konte iba jeden. Kapitán Mladej Boleslavi vyrovnával na 1:1, v predĺžení jeho tím získal aj druhý bod. Karlovy Vary uspeli na ľade Sparty, víťazným zásahom sa prezentoval Dávid Gríger.

Vítkovice s kapitánom Jurajom Mikušom nedali šancu Olomoucu, ktorý zdolali hladko 7:1. Postarali sa o zatiaľ najvyššiu výhru v novej sezóne českej súťaže. Na maródke hostí sa naďalej nachádza brankár Konrád. Liberec vyhral po nájazdoch proti Mountfieldu. Gólom a asistenciou sa pod to podpísal Róbert Lantoši.

Po jednej prihrávke zaznamenali domáci Tamáši a hosťujúci Faško-Rudáš. Neúspešný debut v českej Extralige zaznamenal slovenský brankár Stanislav Škorvánek. O úspechu Litvínova rozhodol víťazným gólom kapitán Matúš Sukeľ. Brankár Matej Tomek inkasoval dvakrát z 29 striel súpera.

Po zranení sa do zostavy Budějovíc dostal útočník Matej Kašlík, ten asistenciou pomohol k hladkej výhre proti Pardubiciam.

Výsledky 3. kola:

Mladá Boleslav - Plzeň 2:1 pp

Mountfield HK - Liberec 3:4 sn

Sparta Praha - Karlovy Vary 1:2

Vítkovice - Olomouc 7:1

České Budějovice - Pardubice 6:1

Litvínov - Kladno 3:2

Třinec - Kometa Brno 1:2 sn