Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Faško-Rudáš potvrdil dobrú formu. Trojbodový Pospíšil, Škorvánek udržal prvé čisté konto

Škorvánek si udržal prvé čisté konto v českej extralige.
Škorvánek si udržal prvé čisté konto v českej extralige.Profimedia / ČTK / Taneček David
Aj po siedmom kole českej najvyššej hokejovej súťaže platí, že Litvínov ešte nestratil ani jeden bod a s plným počtom 21 sa nachádza na prvom mieste tabuľky.

Vylepšil tak vlastný rekord, keďže ako prvý tím histórie vyhral úvodných šesť kôl, teraz je to ešte viac. V utorok zdolal České Budějovice, pričom jedným gólom k tomu pomohol kapitán Matúš Sukeľ. Jeho traja krajania Tomek, Gajdoš a Čajkovič ostávajú na maródke.

Brankár Stanislav Škorvánek po dvoch prehrách zvíťazil. Mountfield sa zdvihol z posledného miesta tabuľky a slovenský gólman navyše udržal proti Plzni čisté konto. Jednou asistenciou prispel center Tamáši. Martin Faško-Rudáš štvrtým gólom v sezóne potvrdil výbornú formu, pridal tiež asistenciu.

Tú pri výhre Liberca nad Karlovými Varmi zaznamenali takisto Lantoši s Ivanom. Třinec pokračuje v nepresvedčivých výkonoch, nakoľko podľahol Kladnu. Po jednej prihrávke zaknihovali Dravecký a Čacho. Brno zdolalo Pardubice. Na všetky tri góly asistoval Kristián Pospíšil. Jeden strelil Tomáš Marcinko. 

Na strane hostí sa presadil obranca Peter Čerešňák, premiérovým bodom v sezónu mu asistoval Paulovič.

Výsledky 7. kola:

Litvínov - České Budějovice 4:1

Kladno - Třinec 3:2

Kometa Brno - Pardubice 3:2 pp

Liberec - Karlovy Vary 4:2

Mountfield HK - Plzeň 4:0