Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gríger zariadil výhru nad Třincom. Faško-Rudáš skóroval, Škorvánek bol blízko k nule

Aktualizované
Faško-Rudáš strelil gól do siete Sparty.
Faško-Rudáš strelil gól do siete Sparty.Profimedia / ČTK / Petrášek Radek
Hokejisti Kladna vyhrali v nedeľnom zápase 11. kola najvyššej českej súťaže proti Olomoucu. Mountfield HK zdolal České Budějovice.

Slovenský hokejista Martin-Faško Rudáš zaznamenal svoj piaty gól v prebiehajúcom ročníku českej extraligy. Jeho presný zásah však nezabránil prehre tímu Bílí Tygři Liberec na ľade Sparty Praha 2:3 po predĺžení. Za hostí sa do štatistík zapísal asistenciou aj jeho krajan Michal Ivan.

Strelecký účet si v najvyššej českej súťaži otvoril útočník Matej Kašlík, jeho gól Českým Budějoviciam nestačil a prehrali s Mountfieldom. Premiérové body si pripísal v drese Olomouca obranca Marek Korenčík, ktorý však takisto nemal radosť z víťazstva a jeho tím prehral na ľade Kladna vysoko 3:7.

Gól zaznamenal tiež jeho spoluhráč Silvester Kusko. Za domácich si pripísal asistenciu 52-ročný útočník Jaromír Jágr, pre ktorého to bol tretí bod v sezóne a prvý po deviatich dueloch. Dávid Gríger dvomi gólmi a jednou asistenciou rozhodol o výhre Karlových Varov proti Třincu.

Kapitán Juraj Mikuš skóroval pri výhre Vítkovíc v Litvínove, za domácich raz asistoval Čajkovič. Pardubice hladko zdolali Plzeň aj vďaka prihrávke Čerešňáka.

Výsledky 11. kola:

Kladno - Olomouc 7:3

Mountfield HK - České Budějovice 4:1

Sparta Praha - Liberec 3:2 pp

Třinec - Karlovy Vary 2:4

Litvínov - Vítkovice 1:4

Pardubice - Plzeň 5:0