Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hudáček a Daňo režírovali hladké víťazstvo Třinca, Jágr rozhodol o úspechu Kladna

Daňo a Hudáček zariadili víťazstvo Třinca.
Daňo a Hudáček zariadili víťazstvo Třinca.Profimedia / ČTK / Pryček Vladimír
Hokejisti Třinca vyhrali v piatkovom zápase 2. kola najvyššej českej hokejovej súťaže proti Českým Budějoviciam. Plzeň nestačila na Litvínov.

Obhajca titulu po utorkovej prehre proti Sparte tentoraz zaznamenal pred vlastnými fanúšikmi prvé víťazstvo v sezóne. To tromi asistenciami režíroval slovenský útočník Libor Hudáček. Jeho krajan Marko Daňo skóroval, pridal jednu prihrávku. Jedno áčko má na konte aj obranca Marinčin.

Litvínov uspel na ľade Plzne. V súboji dvoch slovenských brankár inkasoval domáci Dávid Hrenák v prvej tretine tri góly z ôsmich striel a vymenil ho Malík, zatiaľ čo Matej Tomek kryl 20 z 21 pokusov súpera. Legendárny český útočník Jaromír Jágr strelil víťazný gól Kladna proti Sparte. V stretnutí si asistenciu pripísal obranca Nemčík.

Mladá Boleslav uspela v Karlových Varoch, dokonca neinkasovala gól a to napriek tomu, že Pavol Skalický bol v prvej tretine vylúčený na 5+10 pre nebezpečný úder do súpera. Lukáš Cingel sa prezentoval víťazným gólom, čím rozhodol o úspechu Brna proti Mountfieldu. Raz asistoval jeho spoluhráč Ďaloga.

Výsledky 2. kola:

Třinec - České Budějovice 4:0

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 1:3

Plzeň - Litvínov 0:2

Kladno - Sparta Praha 4:2

Liberec - Vítkovice 2:4

Mountfield HK - Kometa Brno 1:2

Olomouc - Pardubice 2:4