Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jágr v zošívanom? Legenda načrtla návrat na ľad, Slavia zatiaľ nič nevie

Jaromír Jágr sa pripravuje na návrat.
Jaromír Jágr sa pripravuje na návrat.Profimedia
Jaromír Jágr (51) po pol roku opäť na ľade? Podľa slov samotnej hokejovej legendy je jeho návrat medzi mantinely veľmi blízko. Zatiaľ čo zo strany slávnej "68" to vyzerá na hotovú vec, pražská Slavia, kde by mal pôsobiť, zatiaľ o ničom nevie.

Všetko odštartovalo video na Instagrame, ktoré hokejista zverejnil: "Vyzerá to tak, že budem hrať za Slaviu," prezradil okrem iného majiteľ Kladna.

"Mám 121 kíl, takže za 14 dní musím schudnúť desať," začína Jágr, ktorý naposledy nastúpil na zápas pred pol rokom v baráži proti Zlínu. "Skôr než začnem hrať za Kladno, to vyzerá tak, že budem hrať za Slaviu. Možno si tam pôjdem strčiť nejaký zápas, ak ma budú chcieť," pokračuje člen Triple Gold Clubu.

Ak krátkodobý angažmán v Edene naozaj vyjde, Jágr sa vôbec prvýkrát v českých súťažiach predstaví v inom ako kladenskom drese. Druholigoví "sešívaní", ktorí minulý týždeň získali z Kladna na striedavé štarty Matěja Berana, však senzačnú správu zatiaľ nepotvrdili. "Nič nevieme," znie oficiálne stanovisko vedenia klubu. Podľa českej mutácie Flashscore Správ sa však o Jágrovom štarte za Slaviu skutočne hovorí.

Dôležitá je aj druhá časť Jágrovho vyjadrenia, ktorá vo svetle prekvapivých správ mierne zapadá. Najslávnejší český hokejista všetkých čias sa pripravuje na návrat do extraligy. Z jeho slov môžeme vyčítať, že v priebehu niekoľkých týždňov.