Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slováci proti Kanade totálne vybuchli, inkasovali 14 gólov. Žiarila možná jednotka draftu

Slováci odohrali zápas s hrozným výsledkom.
Slováci odohrali zápas s hrozným výsledkom.TASR
Slovenskí hokejisti prehrali s Kanadou vysoko 4:14 na turnaji hráčov do 18 rokov Hlinka Gretzky Cup. Po dvoch zápasoch majú skóre 7:20 a bez bodu sú na poslednom mieste trenčianskej B-skupiny. Účinkovanie v základnej skupine uzavrú stredajším zápasom s Fínskom.

B-skupina (Trenčín):

Slovensko - Kanada 4:14

Kanaďania rozhodli o víťazstve v druhej tretine, v ktorej Slováci najskôr znížili z 0:3 na 2:3, no hostia následne potrestali viacero chýb v defenzíve a odskočili na 7:2. "Javorový list" sa s presvedčivým náskokom neuspokojil ani v tretej časti, v ktorej rýchlo dosiahol dvojciferný počet gólov.

Slovenských priaznivcov potešil najmä gól Tomáša Pobežala v 42. minúte, keď efektným zakončením s pukom na čepeli spoza bránky predviedol populárny "Michigan." Najproduktívnejším hráčom zápasu bol kanadský útočník Michael Misa, ktorý nazbieral šesť bodov za dva góly a štyri asistencie. Predpovedá sa mu pozícia jednotky draftu NHL 2025.

Na čele "slovenskej" B-skupine sú Švajčiari, ktorí v utorok nadviazali na víťazstvo nad Slovenskom, keď zdolali Fínsko 3:1.

Fínsko - Švajčiarsko 1:3 (0:0, 0:2, 1:1)

Aktuálna tabuľka skupiny B.
Aktuálna tabuľka skupiny B.Flashscore

A-skupina (Břeclav)

V prvom utorňajšom zápase břeclavskej A-skupiny si hokejisti USA napravili chuť po prehre s Českom (2:7), keď zdolali Švédsko 6:1. V domácom prostredí sú zatiaľ stopercentní Česi, ktorí po triumfe nad USA (7:2) zdolali v utorok Nemecko 6:2.

USA - Švédsko 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)

Česko - Nemecko 6:2 (1:0, 4:2, 1:0)

Aktuálna tabuľka skupiny A.
Aktuálna tabuľka skupiny A.Flashscore