Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Carolina si doma opäť zastrieľala, New Jersey odišlo s ďalšou nádielkou

Hurricanes si postrážili vlastný ľad.
Hurricanes si postrážili vlastný ľad.Profimedia
Druhé meranie síl v Caroline malo podobný rezultát ako to predošlé. Tešiť to nemôže Tomáša Tatara (32), ktorého Devils sa znovu museli zmieriť s prehrou a po dvoch stretnutiach na ľade súpera majú skóre 2:11.

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils 6:1 / stav série: 2:0

Po základnej časti delil od seba obe mužstvá iba jediný bod, úvodné dva zápasy ich vzájomnej série však svedčia o niečom inom. V otváracom dueli zvíťazili domáci 5:1, v tom nasledujúcom si zo svojej PNC Areny opäť spravili strelnicu a predchádzajúci úspech ešte skrášlili.

Prvé dejstvo gólové rany neprinieslo, zmenilo sa to ale hneď na začiatku druhej tretiny, v ktorej po štyroch minútach vyhrávali Hurricanes 2:0 - o oba zásahy sa postaral Jesperi Kotkaniemi. Okrem vstupu do prostrednej časti vyšiel hostiteľom aj jej záver a pred záverečnou 20-minútovkou viedli už 4:0.

Maličkú nádej dal hosťom gól Milesa Wooda, Carolina však pridala ďalšie dva a na zisku jej druhého bodu sa kanadským zápisom podieľal tucet hráčov. Tomáš Tatar bol súčasťou prvej ofenzívnej formácie Devils, odohral niečo vyše 12 minút. New Jersey sa na svojom klzisku pokúsi o zdramatizovanie semifinálových bojov Východnej konferencie.