Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Deväť gólov a tri trojbodové mená. Rezerva Devils bez Slovákov prehrala na ľade Flyers

Richard si pripísal tri kanadské body.
Richard si pripísal tri kanadské body.Profimedia / ČTK / AP / Matt Slocum
V piatok večer sa hráči New Jersey predstavia v pražskej O2 Arene, aby v súboji s Buffalom otvorili nový ročník NHL. Vo Philadelphii tak na posledný prípravný zápas vykorčuľoval iný káder Devils. Stretnutie bez účasti slovenských hokejistov ponúklo deväť gólov a troch trojbodových hráčov.

Philadelphia - New Jersey 5:4

Hoci o 19:00 SEČ bude mužstvo Devils súčasťou otváracieho duelu sezóny v Prahe, tak 18 hodín predtým poslalo do Philadelphie na posledný prípravný zápas tím v inom zložení. Chýbali v ňom Nemec s Tatarom, ktorí sa ukážu divákom práve v českej metropole.

Meranie síl vo Wells Fargo Center však prítomných fanúšikov rozhodne nenudilo, góly do zápisu o stretnutí pribúdali vzostupne s pribúdajúcimi tretinami. Prvé dejstvo sa skončilo remízou 1:1, druhá časť patrila domácim vďaka výsledku 2:1 a tretia perióda priniesla nerozhodný rezultát 2:2. Súboj našiel aj hetrikového strelca, stal sa ním hosťujúci Kevin Labanc, ktorého tri zásahy na výhru nestačili.

Tri kanadské body zaknihovali aj dvaja zástupcovia Flyers - Emil Andrae a Anthony Richard si na svoje kontá pripísali bilanciu 1+2. V príprave na ostrý začiatok ligovej sezóny zaznamenala Philadelphia štyri víťazstvá zo siedmich pokusov, z rovnakého počtu zápasov vyťažilo New Jersey iba jediný triumf.

Ďalšie výsledky:

Columbus - Pittsburgh 1:3

Detroit - Toronto 0:2

Los Angeles - Boston 4:1

St. Louis - Dallas 4:3 pp

Vegas - Colorado 1:3