Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Do Trenčína s určitosťou príde aj legendárny Toews, Hossa potvrdil ďalšie známe mená

Rozlúčka Mariána Hossu bude veľkou udalosťou.
Rozlúčka Mariána Hossu bude veľkou udalosťou.Profimedia
Rozlúčkový zápas Mariána Hossu (44) sa nezadržateľne blíži. Uskutoční sa už 18. augusta v Trenčíne. Samotný hokejista postupne zverejňuje zoznam chystajúcich sa mien, pričom ide o samé hviezdy.

Nedávno sme vás informovali o 21 oficiálne predstavených hráčoch, ku ktorým medzi pribudlo ďalších šesť mien. Tým najväčším spomedzi nich je Jonathan Toews. Dlhoročný kapitán Chicaga vyhral s Blackhawks trikrát Stanley Cup a je aj členom Triple Gold Clubu. Aktuálne premýšľa o svojej budúcnosti a v hre je aj ukončenie kariéry.

Do Trenčína zamieri takisto brankár Scott Darling, švédsky obranca Johnny Oduya, český útočník Jiří Hudler, ako aj Rastislav Pavlikovský so Žigmundom Pálffym. Predstaviť ostáva ešte šesť hokejistov.

Doposiaľ potvrdení hráči:

Nicklas Lidström, Duncan Keith, Henrik Zetterberg, Daniel Alfredsson, Dustin Byfuglien, Niklas Hjalmarsson, Patrick Sharp, Martin Havlát, Petr Mrázek, Michal Rozsíval, Jaroslav Halák, Zdeno Chára, Ľubomír Višňovský, Richard Lintner, Andrej Sekera, Marcel Hossa, Marián Gáborík, Michal Handzuš, Peter Bondra, Tomáš Kopecký, Miroslav Šatan, Jonathan Toews, Johnny Oduya, Scott Darling, Rastislav Pavlikovský, Žigmund Pálffy