Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Okuliar si otvoril strelecký účet v drese Floridy, Kňažko so štyrmi plusovými bodmi

Samuel Kňažko získal proti Washingtonu štyri plusové body.
Samuel Kňažko získal proti Washingtonu štyri plusové body. TASR / AP Photo / Nick Wass
Ďalšia epizóda predsezónneho obdobia v NHL priniesla osem meraní síl, pričom hneď v polovici z nich sa predstavili aj slovenskí hokejisti. Samuel Hlavaj (23) však sledoval gólovú prestrelku Minnesoty proti Winnipegu len z pozície náhradného brankára. V drese Utahu sa tentokrát neobjavil obranca Patrik Koch (27) a ani útočník Miloš Kelemen (25).

Carolina - Florida 8:2

Pri drvivej prehre Panthers strávil Oliver Okuliar na ľade 12 minút a 56 sekúnd, čo bol tretí najnižší čas počet spomedzi hráčov Floridy. Svoj druhý zápas v predsezónnom období však pretavil do premiérového gólu. Okrem toho rozdal dva hity, na bránku vyslal rovnaký počet streleckých pokusov a vyhral dve z troch buly. Pri jeho mene svietil po záverečnom klaksóne taktiež jeden mínusový bod. 

NY Islanders - New Jersey 5:1

Ani štvrté prípravné stretnutie nedoviedli hráči Devils do zdarného konca. Ich tretím najvyťažovanejším korčuliarom bol tentokrát Šimon Nemec. Slovenskému obrancovi však duel podľa predstáv nevyšiel, keďže na ľade bol pri troch inkasovaných góloch. Podobne ako jeho skúsenejší krajan Tomáš Tatar vyslal do priestoru troch žŕdok tri strely. Reprezentačný kapitán naďalej čaká na prvý kanadský bod.

Washington - Columbus 4:8

Samuel Kňažko zakončil zápas v metropole USA so štyrmi plusovými bodmi na svojom konte. Spolu s ofenzívnym kolegom Adamom Fantillim bol v tomto štatistickom ohľade najlepší spomedzi všetkých protagonistov stretnutia. Trenčianskeho rodáka realizačný tím pomerne slušne vyťažoval, o čom svedčí 17 minút a 43 sekúnd strávených v centre herného diania. 

Ďalšie výsledky:

Detroit - Chicago 2:0

Dallas - Colorado 4:2

Minnesota - Winnipeg 8:5

Seattle - Vancouver 3:1

Vegas - Utah 5:2