Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Povolanie do prvého tímu využil Dvorský gólovo, Fehérváryho Capitals s čistým kontom

Fehérváry hral v druhej obrane mužstva.
Fehérváry hral v druhej obrane mužstva.Profimedia / ČTK / AP / Nick Wass
V programe neodohraných prípravných zápasov ostáva svietiť už len meranie síl Tampy s Nasvhillom. Okrem týchto tímov si všetci ostatní účastníci NHL svoje predsezónne povinnosti už odškrtli. Je medzi nimi aj Washington s Martinom Fehérvárym (25), ktorý uspel v strete s Bostonom. Takisto aj St. Louis a gólový Dalibor Dvorský (19).

Washington - Boston 2:0

Capitals odštartovali obdobie prípravných duelov dvomi prehrami a ukončili ho dvomi víťazstvami. To posledné pridali na domácom ľade proti Bruins v súboji, ktorý veľa gólovej radosti nepriniesol. Na listinu strelcov smerovali len dve mená - presne po deviatich minútach sa presadil Protas a o niečo viac ako päť minút pred záverom aj van Riemsdyk.

Fehérváry si v druhej defenzívnej formácii Washingtonu odkrútil 17:26 min, pripísal si jeden plusový bod, strelu na bránku a dva hity. Pre Boston boli z predchádzajúcich siedmich meraní síl uspešné iba dve vystúpenia. Slovenský obranca vstúpi do ostrej sezóny 13. októbra súbojom proti krajanom Nemcovi a Tatarovi z New Jersey.

Výsledky prípravných zápasov Washingtonu.
Výsledky prípravných zápasov Washingtonu.Flashscore

Chicago - St. Louis 6:2

Blues stihli v predsezónnom čase odohrať sedem zápasov, z výhry sa tešili iba dvakrát. Nezaknihovali ju ani na klzisku Chicaga, ktoré hosťom uštedrilo poltucet presných zásahov. V 23. minúte svietilo na ukazovateli skóre 4:0. O pár chvíľ neskôr sa o prvý gólový moment tímu St. Louis postaral Dvorský, keď šikovne dosledoval vyrazenú strelu Josepha a puk umiestnil do odkrytej bránky.

Po 40 minútach bol stav už 6:1. Konečnú podobu výsledku stanovil hosťujúci Perunovich. Dvorský bol do prvého mužstva Blues opätovne povolaný práve pred duelom s Blackhawks. Ak sa nič nezmení, tak by sa mal vrátiť do Springfieldu Thunderbirds z AHL.

Ďalšie výsledky:

Nashville - Carolina 3:5

Los Angeles - Florida 2:4

Ottawa - Montreal 4:2

Toronto - Detroit 3:2

Utah - Colorado 2:1

Vegas - San Jose 5:6