Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slafkovský s Mešárom zdolali Nemca, Fehérváry najlepším hráčom zápasu v Bostone

Slafkovský sa tešil z ďalšej výhry.
Slafkovský sa tešil z ďalšej výhry.Profimedia / ČTK / AP / Graham Hughes
V zápisoch prípravných duelov pred štartom nového ročníka NHL sa tentoraz objavilo päť slovenských mien. Martin Fehérváry (24) sa prezentoval solídnym výkonom proti Bruins, Juraj Slafkovský (20) a Filip Mešár (20) sa tešili z výhry nad krajanom Šimonom Nemcom (20) a Pavol Regenda (24) uspel na klzisku San Jose.

Boston - Washington 4:2

Po inkasovaní šiestich gólov od Philadelphie si Capitals zmerali sily s Bostonom, ktorý nedávno podľahol New Yorku Rangers. V prvej obrane Washingtonu sa predstavil Fehérváry, na ľade si odkrútil viac ako 20 minút herného času a podľa hodnotiaceho systému Flashscore sa stal najlepším hráčom duelu. Jeho tímu to však nebolo nič platné, káder z hlavného mesta USA si v príprave na ostrú sezónu NHL pripísal druhú prehru, Bruins prvé víťazstvo.

Montreal - New Jersey 3:0

Canadiens naposledy zdolali Flyers 5:0 a ich defenzíva sa blysla čistým kontom aj proti Devils. Súboj týchto mužstiev bol aj stretom slovenských hokejistov - v prvej formácii Montrealu odohral 20 minút Slafkovský, jeho spoluhráč Mešár zaknihoval niečo vyše 13 minút, na opačnej strane barikády sa predstavil Nemec. V zostave New Jersey chýbal Tomáš Tatar. Domáci dlho viedli iba o jediný zásah, pečať svojmu triumfu dali až v závere, keď pridali ďalšie dva góly.

San Jose - Anaheim 3:4

Anaheim otvoril kapitolu prípravných zápasov na nový ročník výhrou nad San Jose. V drese hostí sa objavil aj Regenda. O všetkom podstatnom rozhodlo druhé dejstvo, počas ktorého Ducks vyprodukovali obrat z 0:2 na 4:2. V 40. minúte síce Sharks strelili kontaktný gól, no to bolo z ich ofenzívnej produkcie všetko.

Ďalšie výsledky:

NY Rangers - NY Islanders 6:4

Ottawa - Toronto 2:1

Pittsburgh - Buffalo 2:3

Tampa Bay - Carolina 1:2

Vancouver - Seattle 3:1