Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Banská Bystrica vyhrala v Žiline, Trenčín sa v prestrelke natrápil so Skalicou

Aktualizované
Banská Bystrica uspela v Žiline.
Banská Bystrica uspela v Žiline.HC Monacobet Banská Bystrica/Dominika Körtvélyesiová
Hokejisti Banskej Bystrice vyhrali v utorkovom prípravnom zápase na ľade Žiliny. Trenčín zdolal Skalicu, ale poriadne sa natrápil. Nové Zámky uspeli proti maďarskému Ferencvárosu.

Žilina - Banská Bystrica 2:4

Skúsený útočník Dej síce poslal domácich do vedenia, ale Banská Bystrica v druhej tretine zásluhou Šoltésa a Zeleňáka dokázala skóre otočiť. Navyše Výhonský počas vlastného oslabenia zvýšil náskok baranov. Ten síce skresal Jones, avšak hostia zásahom do prázdnej brány, znova v podaní Výhonského, spečatili konečný výsledok. Obaja súperi sa proti sebe postavia aj vo štvrtok, keď sa bude hrať pod Urpínom. Zároveň to budú ich generálky na štart novej sezóny Tipos Extraligy.

Trenčín - Skalica 6:5 pp

Trenčín sa ako favorit stretnutia poriadne natrápil a takmer prehral. Hostia viedli o dva zásahy, Dukla dokázala skóre vyrovnať. V tretej tretine padlo až šesť gólov, pričom Skalica trikrát vyhrávala. Domáci zakaždým vyrovnali a v predĺžení víťazným gólom dokonal hetrik útočník Filip Ahl. V drese Záhorákov sa štyrmi bodmi blysol Legali (2+2).

Nové Zámky - Ferencváros 2:1 sn

Nové Zámky poslal do vedenia Hamaliuk, ale ešte do prvej prestávky vyrovnal obranca Crespi. Viac gólov nepadlo v riadnom hracom čase a ani v predĺžení, a tak museli rozhodnúť samostatné nájazdy, v nich sa o víťazný zásah postaral Marek Slovák.