Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Poprad zdolal Liptákov, Košice zas Duklu. Proti maďarským tímom víťazne Nitra aj Spišská

Spišská Nová Ves doma otočila zápas a vyhrala.
Spišská Nová Ves doma otočila zápas a vyhrala.HK Spišská Nová Ves
Hokejisti Spišskej Novej Vsi a aj Nitry vyhrali vo svojich piatkových prípravných zápasoch proti maďarským súperom. Košice v otváracom zápase Tatranského pohára zdolali Michalovce.

Tatranský pohár

Michalovce - Košice 1:3

Úvodné stretnutie 77. ročníka Tatranského pohára zvládli lepšie hráči Košíc, tí mali výsledkovo nad Michalovcami navrch už od úvodných minút, pretože do vedenia ich poslal Petráš, pričom v druhej tretine zvýšil skóre Pollock. Svitana v presilovke krásnou strelou do rohu brány korigoval výsledok, ale definitívnu poistku pridal Martel. Pri všetkých zásahoch svojho tímu bol spomínaný Pollock (1+2). Duel priniesol aj niekoľko zbytočne tvrdých zákrokov a po jednej šarvátke odchádzal do kabín so zraneným ramenom Pu.

Poprad - Liptovský Mikuláš 6:2

Stretnutie začalo vo vyrovnanom tempe a po prvej tretine bol stav nerozhodný, lenže Poprad o všetkom rozhodol počas druhého dejstva, v ktorom strelil až štyri presné zásahy. Najviac sa bodovo zaskvel americký útočník Cole Coskey (1+2). Po dva body získali aj mladíci Suchý (1+1) a Nauš (0+2).

Prípravné zápasy

Nitra - Ferencváros 5:2

Nitra pokračuje na víťaznej vlne, pretože uspela aj v šiestom prípravnom stretnutí, ktoré odohrala. Proti maďarskému Ferencvárosu sa výborne prezentovala hlavne druhá formácia v zložení Lacka (2+0), Čederle (2+2) a Okoličány (0+1). Jeden gól pridal Hrnka, a tak si corgoni pred vlastnými fanúšikmi pripísali úspešný výsledok. V generálke ich presne o týždeň v piatok čaká rakúsky Linz.

Spišská Nová Ves - DEAC 5:3

Spišská Nová Ves doma bola favoritom, ale maďarský súper sa ukázal ako náročná prekážka. Po góloch Culygina a Bukora viedol, do konca druhej tretiny sa presadil aj Novotný. Danielčák však znížil a tretie dejstvo rozhodlo o konečnom výsledku, nakoľko za rysov skórovali Števuliak, Andrusiak, Ališauskas aj Valach, takže Spišiaci sa mohli tešiť už zo šiesteho víťazstva v príprave, zatiaľ prehrali iba raz.