Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan nezvládol zápas v Olomouci, Michalovce si zastrieľali, Trenčín zdolal Žilinu

Trenčín na domácom ľade zdolal Žilinu.
Trenčín na domácom ľade zdolal Žilinu.Vlci Žilina
Hokejisti Slovana Bratislava prehrali štvrtkový prípravný zápas proti Olomoucu. Michalovce poľahky zdolali Trebišov, zatiaľ čo Trenčín uspel proti Žiline. Liptovský Mikuláš podľahol Krakovu.

Michalovce - Trebišov 7:2

Michalovce nemali so súperom z nižšej súťaže žiadny problém a pripísali si štvrté víťazstvo v šiestom prípravnom stretnutí. Režírovala ho druhá formácia, pretože Vašaš sa zaskvel štyrmi bodmi (1+3), dva zaznamenali Solenský (2+1) aj Varga (1+1), pričom sa k nim pridali aj Ronni (0+2) a Valach (2+0). Do streleckej listiny sa zapísal tiež iba 18-ročný Kolba, v bráne Dukly bol rovnako mladý Majerčík.

Dukla Trenčín - Žilina 3:2

Domáci sa dostali do vedenia v presilovej hre po góle Baláža, na ktorý však odpovedal v oslabení Galamboš. Dukla rozhodla vďaka zásahom zámorských legionárov, keďže sa presadili Josling a aj Stapley. Lukosevicius už iba korigoval skóre na konečný výsledok.

Krakov - Liptovský Mikuláš 2:0

Liptovský Mikuláš zaknihoval v príprave iba druhú prehru, okrem toho má na konte tri víťazstvá. O víťazný gól sa už v prvej tretine postaral švédsky útočník Wahlgren. Poistku pridal v závere do prázdnej brány. Liptáci sa najbližšie predstavia v troch dueloch po sebe od 6. septembra na Tatranskom pohári.

Olomouc - Slovan Bratislava 4:0

Slovan Bratislava prehral štvrtý prípravný zápas, na konte má tiež tri víťazstvá. Premiérovo vyšiel gólovo naprázdno. Za Olomouc sa dvakrát presadil Navrátil, o jeden zásah sa postaral aj slovenský útočník Silvester Kusko. Nastúpil tiež obranca Korenčík. Belasí sa s týmto českým tímom stretli aj 13. augusta, keď vyhrali 4:2.