Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan otvoril prípravu víťazne, Košice porazili Spišskú. Nové Zámky nestačili na Žiar

Košičania si na svoje konto pripísali víťazstvo.
Košičania si na svoje konto pripísali víťazstvo.Profimedia
Hokejisti Nových Zámkov prehrali vo svojom druhom zápase v Slovenskom pohári na ľade Žiaru nad Hronom. Víťazstvá v príprave zaznamenali Slovan aj Košice.

Prípravné duely

HC Prešov - STS Sanok 8:5

Prešov odohral prvý zápas po vypadnutí z najvyššej súťaže. S pozmeneným kádrom porazil v trinásťgólovej prestrelke poľský Sanok, pričom sa výborne ukázal Poliaček. Od neho sa v SHL očakávajú góly. Prvé dva dal už v piatok, pridal jednu asistenciu. Dva razy sa trafili aj Toma s Milým, dve asistencie mal Jerofejevs. Sigarev k nim pridal jeden gól. Na strane hostí nastúpil Slovák Rybnikár.

HK Spišská Nová Ves - HC Košice 1:2pp

Košice vyhrali aj svoj druhý prípravný zápas napriek tomu, že na Spiši prehrávali po góle Archmbaulta. Ten sa presadil pri debute v novom klube, ale vyrovnať dokázal Chovan a počas predĺženia rozhodol Berger.

HC Slovan Bratislava - Black Wings Linz 3:1

Víťazstvo Slovana na úvod prípravy režírovali mladíci, pretože sa postupne presadili Jasenec, Fominych a Lukošík. Hostia vyrovnali v druhej tretine na 1:1, ale neskôr už gólmana Baroša neprekonali.

JOJ Šport Slovenský pohár

HK MŠK Žiar nad Hronom - HK Nové Zámky 3:1

Nové Zámky v piatok triumfovali v skupine Slovenského pohára nad Topoľčanmi, ale o 24 hodín neskôr neťahali za dlhší koniec. Indiáni viedli dvomi zásahmi Kobolku s Lunterom. Znížil ešte Fafrák, ale poistku pridal Fekiač.