Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Spišská vyhrala aj druhý prípravný zápas, Nitra zdolala amerického súpera. Úspešne i Zámky

Spišská Nová Ves vyhrala aj druhý prípravný zápas.
Spišská Nová Ves vyhrala aj druhý prípravný zápas.HK Spišská Nová Ves
Hokejisti Spišskej Novej Vsi vyhrali aj vo svojom druhom prípravnom zápase. Nitra zdolala súpera zo zámorskej NCAA a Nové Zámky si poradili s Viedňou.

Spišská Nová Ves - Osvienčim 3:0

Spišská Nová Ves vyhrala aj druhý prípravný zápas a opäť proti poľskému súperovi. O výsledku rozhodla v druhej tretine, počas ktorej strelila všetky tri góly. Postupne sa medzi strelcov zapísali Džugan, Andrusiak a Hannoun. Najbližšie rysy privítajú 23. augusta maďarský DVTK, znova v domácom prostredí.

Budapešť Akadémia - Košice 2:3

Košice na úvod prípravy zvíťazili v Budapešti. Domáci tím síce dvakrát viedol, no hostia zakaždým vyrovnali a na záver rozhodol Pollock, ktorý sa presadil dvakrát. Jeden zásah pridal Repčík. 

Nové Zámky - Viedeň Capitals 3:2 pp

Nové Zámky odštartovali prípravu výhrou pred vlastnými fanúšikmi, ktorú režíroval kanadský obranca a novic v tíme Karl Boudrias, pretože strelil dva góly. Viedeň síce vyhrávala po zásahoch Wallnera v oslabení a Antala počas presilovky, ale práve spomínaný bek vyrovnal a býci rozhodli v predĺžení.

Nitra - Cornell University 5:2

Nitra aj na prípravný zápas takmer vypredala štadión, navyše hrala proti zaujímavému súperovi, keďže prišiel americký univerzitný tím z prestížnej NCAA.