Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Úspešná sobota pre slovenské tímy, na turnajoch v zahraničí uspeli Nitra, Bystrica a Košice

Banská Bystrica zdolala silného súpera.
Banská Bystrica zdolala silného súpera.HC MONACObet Banská Bystrica
Sobota bola úspešným dňom pre slovenské hokejové tímy, pretože na turnajoch v zahraničí vyhrali Nitra, Banská Bystrica a aj Košice.

Bazilej - Nitra 1:4

Nitra vyhrala semifinálové stretnutie turnaja v nemeckom Freiburgu a v nedeľu o 17:30 ju čaká finále proti kvalitnému mužstvu Schwenninger Wild Wings. Pod víťazstvo proti účastníkovi druhej najvyššej švajčiarskej súťaže sa gólovo pričinili Jackson, Čederle, Vitaloš a Csányi.

Banská Bystrica - Lukko 5:1

Banská Bystrica zaknihovala výborný výsledok na turnaji vo Švajčiarsku, pretože hladko zdolala účastníka poprednej fínskej súťaže. Bývalý veľký talent severského hokeja Repo síce otvoril skóre, lenže potom prišlo päť zásahov od baranov. Vyrovnal Voyer, zhodne dvakrát sa presadili Faith a Petriska, každý raz počas presilovej hry. Slovenský tím teda na turnaji z troch duelov dva vyhral.

Asiago - Košice 3:6

Turnaj v talianskom Bolzane bude mať čisto slovenské zastúpenie, pretože po Spišskej Novej Vsi do finále postúpili aj Košice. Tie si poradili s Asiagom, za ktoré sa síce hetrikom prezentoval Nick Saracino, bývalý útočník Zvolena, ale za tím z východu republiky sa dvakrát presadil obranca Gildon a aj kvarteto Petráš, Havrila, Jääskeläinen a Tomáš Mikúš.