Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vydarené debuty posíl Michaloviec a Liptákov, Slováci zariadili výhru Třinca

Michalovce otvorili prípravu úspešne.
Michalovce otvorili prípravu úspešne.TASR
Hokejisti Michaloviec vo svojom prvom prípravnom zápase porazili Liptovský Mikuláš. Zápolenia v Slovenskom pohári otvorili Nové Zámky výhrou na ľade Topoľčian.

HK Dukla Michalovce - MHK 32 Liptovský Mikuláš 5:2

Na oboch stranách sa premiérovo predviedli nové posily. Zažiaril hlavne domáci Newton, ktorý strelil dva góly vrátane víťazného a na jeden asistoval. Dvomi prihrávkami sa blysol Heard, Bjalončík mal bilanciu 1+2 a Pereskokov zas 1+1. Medzi strelcov sa zapísal i Varga. Na druhej strane dve "áčka" nazbieral Berry, pričom góly strelili Rudolf Huna i kontroverzný obranca Miller.

Bílí Tygři Liberec - HC Sparta Praha 2:3

Slovenský brankár Hrenák absolvoval svoj prvý zápas po príchode do Liberca, ale prehre nezabránil. Rovnako tak debutoval mladý obranca Petrovický. Ich o niečo skúsenejší krajan Faško-Rudáš bol vďaka asistenciám pri oboch góloch domáceho celku.

HC Frýdek-Místek - HC Oceláři Třinec 0:3

Majstrovský Třinec sa na rozbeh postavil svojej farme. Prvý a zároveň rozhodujúci gól zaznamenal Pánik, ktorý na druhý asistoval mladému Slovákovi Cedzovi. Konečný výsledok upravil Daňo.

HK Mountfield - SC Kolín 4:6

Finalista minulej sezóny českej Extraligy z Hradca Králové podľahol tímu z nižšej súťaže. Jeden gól domácich vsietil Okuliar, ktorý nastúpil na krídle tretej formácie s centrom Tamášim. Slovenský reprezentant premiérovo obliekol dres Mountfieldu po príchode z Banskej Bystrice.

JOJ Šport Slovenský pohár

HC Topoľčany - HC Mikron Nové Zámky 1:3

Úvodným stretnutím odštartovala nová sezóna Slovenského pohára. Nové Zámky sú ako jeden z dvojice tímov Extraligy najväčším favoritom na celkové prvenstvo, pričom vstúpil úspešne a vyhral na ľade Topoľčian. Skóre síce otvoril Surový, ale nasledoval obrat počas tretej tretiny. Roy dva gól strelil a na jeden prihral, Loggins skončil s bilanciou 1+1 a Lee mal štatistiky 0+2.