Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Záborský režíroval výhru Trenčína, sedem gólov Žiliny. Slovan aj Zvolen prehrali

Žilina nedala šancu Topoľčanom.
Žilina nedala šancu Topoľčanom.Vlci Žilina
Hokejisti Trenčína zdolali v utorkovom prípravnom zápase Zlín. Slovan a ani Zvolen nestačili na českých súperov.

Dukla Trenčín - Zlín 5:3

Trenčín vyhral druhý zápas po sebe, pred vlastnými fanúšikmi ho k úspechu potiahol hlavne kapitán Tomáš Záborský, pretože strelil dva góly a na jeden asistoval. Raz sa presadili aj legionári Burzan, Josling a Stapley.

Poruba - Zvolen 2:1

Zvolen po úspešnom domácom turnaji, na ktorom vyhral všetky tri stretnutia, cestoval na ľad Poruby a zaknihoval tesnú prehru. Domácich poslal do vedenia Westlund, o víťazný gól sa postaral Vachovec. Jendek už iba upravil konečný výsledok. Rytieri sa proti Porube postavili v rámci prípravy druhý raz a opäť ťahali za kratší koniec.

Slovan Bratislava - Vítkovice 3:6

Slovanu vôbec nevyšiel vstup do zápasu, pretože na začiatku trinástej minúty prehrával už o štyri góly. Dvojgólový Bakoš sa síce snažil niečo so stretnutím urobiť, pridal sa k nemu aj Acolatse, ale Vítkovice nakoniec pomerne hladko vyhrali a uštedrili belasým ich piatu prehru v príprave, z toho tretiu po sebe.

Slovenský pohár

Topoľčany - Žilina 3:7

Žilina potvrdila pozíciu favorita a hladko zdolala Topoľčany. Dva góly zaznamenal krídelník Fejes, tromi asistenciami sa blysol obranca Tourigny. Do streleckej listiny sa zapísali takisto Mráz, Galamboš, Rajnoha, Belluš a Melcher.