Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žilina si zgustla na Trenčíne, Poprad zvíťazil v Bystrici. Slovan prvý raz prehral

Žilina hladko zdolala Trenčín.
Žilina hladko zdolala Trenčín.Vlci Žilina
Hokejisti Žiliny vyhrali vo štvrtkovom prípravnom zápase proti Trenčínu hladko 6:1. Poprad uspel na ľade Banskej Bystrice, zatiaľ čo Slovan v Českých Budějoviciach zaknihoval prvú prehru v príprave. Michalovce udržali čisté konto v súboji s Liptovským Mikulášom.

Banská Bystrica - Poprad 1:3

Poprad vstúpil do zápasu lepšie, pretože v prvej tretine využil dve presilové hry. Do streleckej listiny sa zapísali ako Giľák, tak Calof. V drese domácich počas prostrednej časti znížil Šoltés. V záverečných sekundách o konečnom výsledku strelou do prázdnej brány rozhodol Calof, presadil sa druhý raz v stretnutí.

České Budějovice - Slovan Bratislava 2:1

Slovan chcel nadviazať na predošlé dve víťazstvá a začal dobre, nakoľko sa presadil jediný legionár, ktorý v tíme oproti minulej sezóne ostal a to Pecararo. Ešte do prvej prestávky ale vyrovnal Olesen a v druhej časti otočil skóre Chlubna. Viac gólov už nepadlo, a tak belasí prvý raz v príprave prehrali.

Žilina - Trenčín 6:1

Žilina si vo svojom druhom prípravnom stretnutí vychutnala súpera a poľahky zvíťazila. V prvej tretine strelila štyri góly, z toho o dva sa postaral Kolenič. Koyš na začiatku druhej periódy zvýšil už na 5:0. Stapley síce Košarišťanovi pokazil čisté konto, ale šiesty zásah domácich pridal Varga. Vlci zaknihovali jednoznačnú výhru, zatiaľ čo vojaci nevstúpili do prípravy podľa predstáv.

Michalovce - Liptovský Mikuláš 3:0

Liptovský Mikuláš síce pred dvomi dňami zdolal Žilinu, no na tento výsledok v Michalovciach nenadviazal. Dukla na úvod svojho bloku prípravných stretnutí udržala čisté konto a zvíťazila. Medzi strelcov sa najskôr zapísal novic v tíme Pu a pridal sa k nemu Solenský. Do prázdnej brány všetko korunoval Valach.

Zvolen - Zlín 2:3

Zvolen sa v domácom prostredí dostal do vedenia zásluhou obrancu Hudeca, lenže pred koncom prvej tretiny sa do streleckej listiny zapísal Sedláček a sekundu pred druhou sirénou peknou ranou do rohu svätyne otočil skóre Benda. V tretej perióde navyše Zlín zvýšil zásluhou Valeka. Iskierku nádeje pre HKM vykresal Jendek, lenže rytieri ani v hre bez brankára vyrovnať nedokázali.