Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štvrtý zápas za šesť dní. Rezerva Slovana si v SHL pripísala ďalšiu výhru

Bratislavský tím zvláda náročný program.
Bratislavský tím zvláda náročný program.Modré Krídla Slovan
Modré krídla, rezervný tím bratislavského Slovana, zvládli štvrtý duel sezóny Tipos Slovenskej hokejovej ligy. Na štadióne Strednej športovej školy v Poprade si favorit poradil s reprezentačným výberom Slovenska do 18 rokov.

Slovensko 18 - Modré Krídla 1:5

V priebehu iba šiestich dní to pre hostí z hlavného mesta republiky bolo už štvrté meranie síl. Po prehre v prvom kole na ľade Žiaru nad Hronom zvládli Modré krídla duely s Topoľčanmi aj Trebišovom a teraz zdolali aj slovenských mladíkov.

Do súboja síce Bratislavčania vstúpili vylúčením už po 49 sekundách, no v 12. minúte využili trest súpera a počas presilovej hry otvoril skóre Richard Petráš. Tesne pred polovicou stretnutia vyrovnal stav z pohľadu domácich Liščinský, napokon to ale bol jediný presný zásah z produkcie jeho mužstva. O sedem minút neskôr už svietil na ukazovateli stav 1:3.

V poslednom dejstve zvýšili náskok Ožvald a Volkov, čím aj spečatili konečný rezultát. Zverenci Jána Lipianskeho sa tak dostali na priebežnú prvú priečku druhej najvyššej hokejovej súťaže. Juniorom so skóre 4:17 patrí posledné miesto.

Strelci duelu SR 18 - Modré krídla
Strelci duelu SR 18 - Modré krídlaFlashscore