Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liptáci na Tatranskom pohári zdolali Košice, Poprad nestačil na Duklu. Osem gólov Žiliny

Aktualizované
Liptovský Mikuláš zdolal Košice.
Liptovský Mikuláš zdolal Košice.HC Košice/Šimon Topolčani
Hokejisti Liptovského Mikuláša vyhrali v sobotnom zápase na 77. ročníku Tatranského pohára proti Košiciam. Vo večernom stretnutí sa Michalovce tešili z výhry nad domácim Popradom. V hre o prvenstvo sú pred posledným hracím dňom stále všetky tímy.

Tatranský pohár

Košice - Liptovský Mikuláš 2:3 sn

Vo veľmi dobrej forme hrá na podujatí pod Tatrami košický útočník Šimon Petráš, po dvoch bodoch z duelu proti Michalovciam pridal v sobotu dva góly do siete Liptovského Mikuláša. Ten každopádne stále našiel odpoveď, keďže sa presadili Martin Réway a Vadim Pereskokov. V stretnutí bohatom na šance, hlavne tie nevyužité, nerozhodlo ani predĺženie, a tak to museli urobiť nájazdy. V nich sa presadili Pereskokov a Tkáč, z výhry sa tešia Liptáci.

Poprad - Michalovce 3:5

Pre nezaujatého fanúšika sa hral veľmi dobrý hokej a nechýbali ani emócie. Domácich poslal do vedenia Žitný, v presilovej hre presnou strelou vyrovnal Fominych. Na zásah Coskeyho z úvodu druhej tretiny reagoval znova v presilovke bývalý popradský kapitán Patrik Svitana a následne sa pridal Solenský.

Ešte pred druhou sirénou vyrovnal Calof. Michalovce zlomili zápas na svoju stranu počas úvodných minút tretej periódy, keď sa opäť trafil Fominych a zakrátko bežné nahodenie Bodáka prekvapivo prepadlo za Belányiho.

Tabuľka Tatranského pohára pred posledným hracím dňom.
Tabuľka Tatranského pohára pred posledným hracím dňom.Flashscore

Slovenský pohár

Púchov - Žilina 2:8

Žilina podľa očakávaní nemala so súperom z nižšej súťaže žiadny problém a nadelila mu osem gólov. Po dvoch dueloch má istotu víťazstva vo svojej skupine B, kde sa môže pýšiť skóre 15:5. Navyše v sobotu ešte viacerí hráči dostali oddych, zverenci trénera Bartoviča nastúpili v podstate len s tromi formáciami. Najväčšou mierou sa pod osem zásahov podpísali Jarid Lukosevicius (2+2) a Sebastián Šmida (1+3), darilo sa takisto Gachulincovi (1+2) či Dejovi (1+2).