Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liptovský Mikuláš ešte nevyhral. Vyvodíme následky, píše majiteľ Ľupták vo vyhlásení

Liptovský Mikuláš stále čaká na prvé víťazstvo.
Liptovský Mikuláš stále čaká na prvé víťazstvo.TASR - Daniel Stehlík
Liptovský Mikuláš v tejto sezóne ešte ani raz nevyhral. Posledné dva zápasy mu síce priniesli aspoň prvé body po prehrách v predĺženiach, ale aktuálna situácia nie je niečo, čo si v klube predstavovali.

Liptáci majú na predposlednom mieste so skóre 16:26 jednu z najhorších ofenzív v Tipos Extralige a po poslednom Trenčíne aj druhú najhoršiu defenzívu. Najväčším problémom mužstva Juraja Faitha sú početné individuálne chyby, po ktorých často inkasujú. Dá sa povedať, že ideálne sa nechytili ani legionári.

Výnimkou je šesťbodový Aron Chmielewski, štyri body má zatiaľ Marly Quince, ale napríklad Max Gerlach si zatiaľ na konto pripísal iba dve asistencie a brankár Evan Fitzpatrick v doterajších dvoch dueloch zaznamenal len 88,5 % úspešnosť zákrokov, pričom priemerne inkasuje až 5,45 gólu na zápas.

Majiteľ klubu Róbert Ľupták sa fanúšikom prihovoril v stanovisku. "Vážení fanúšikovia HK32 Liptovský Mikuláš, v prvom rade by som vám chcel poďakovať za podporu, ktorú náš klub cíti aj počas týchto ťažkých chvíľ. Vieme, že súčasné výsledky v Tipos Extralige sú pre všetkých sklamaním - pre nás, hráčov, trénerov a najmä pre vás, ktorí stojíte pri našom tíme bez ohľadu na okolnosti."

"V siedmich zápasoch sme šesťkrát prehrali o gól po našich individuálnych chybách a nedisciplinovanosti niektorých hráčov, na čo budeme reagovať a vyvodíme následky. Momentálne sa nachádzame v období, ktoré je pre každý klub náročné. Prehrávame zápasy, no uisťujem vás, že robíme všetko pre to, aby sme túto situáciu čo najskôr zvrátili."

Róbert Ľupták sa snaží upokojiť situáciu.
Róbert Ľupták sa snaží upokojiť situáciu.TASR - Martin Baumann

"Sľubujeme, že urobíme maximum pre to, aby sme vám vrátili dôvod na radosť. Ešte raz ďakujem za vašu trpezlivosť a verím, že spoločne prekonáme toto obdobie a budeme sa čoskoro tešiť z víťazstiev," píše Ľupták vo vyhlásení.