Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liptovský Mikuláš priviedol ďalšie známe meno, získal kanadského útočníka Ranforda

Ranford sa vracia do slovenskej najvyššej súťaže.
Ranford sa vracia do slovenskej najvyššej súťaže.TASR - Jaroslav Novák
HK 32 Liptovský Mikuláš hlási posilu do útočných radov, ktorou sa stal skúsený kanadský útočník Brendan Ranford (32). Ten podpísal s aktuálne posledným tímom tabuľky zmluvu do konca tejto sezóny.

Ranford odohral dve sezóny v Tipos Extralige za Slovan Bratislava, počas ktorých nazbieral dokopy 74 bodov za 30 gólov a 44 asistencií, pričom odohral 73 zápasov. Skúsenosti má aj z pôsobení v nemeckej DEL-ke, švédskej More a takisto viacerých tímoch AHL. V drese Dallasu odohral jeden zápas v NHL.

"Reagujeme na našu situáciu a robíme všetko pre to, aby sme sa z nej čím skôr dostali. O najbližších krokoch vás budeme informovať čoskoro," píše Liptovský Mikuláš na svojich sociálnych sieťach. Mužstvo trénera Juraja Faitha sa nachádza na poslednom mieste napriek tomu, že v kádri má viacero kvalitných mien.

Okrem kapitána Martina Réwaya majú byť ťahúňmi tímu Max Gerlach, najproduktívnejší hráč súťaže spred dvoch rokov, Cal Foote, víťaz Stanleyho pohára s Tampou Bay či ruskí útočníci Vadim Pereskokov a Alexander Avcin, ale ich prínos zatiaľ nie je pre Liptákov taký, aký si pred sezónou predstavovali.