Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nové Zámky angažovali kanadského útočníka Goloda, v tíme majú už desať legionárov

Nové Zámky figurujú už desiatimi legionármi.
Nové Zámky figurujú už desiatimi legionármi.Štefan Mácsadi
Kanadský útočník Maxim Golod (24) sa stal novou posilou Nových Zámkov. Mladý hokejista sa s býkmi dohodol na spolupráci do konca sezóny 2024/25.

Rodák z Toronta v minulom ročníku odohral 40 zápasov za Nybro Vikings v druhej najvyššej švédskej súťaži, počas ktorých strelil jedenásť gólov a pridal rovnaký počet asistencií. Následne sa stal členom Villacheru, za ten nastúpil osemkrát (1+3). Bol to jeho prvý rok v Európe.

Golod predtým hrával tri roky v OHL za Erie, následne absolvoval 38 duelov v AHL a ďalších 102 pridal v ECHL. "Sme presvedčení, že Maxim ideálne zapadne do kabíny a stane sa pevnou súčasťou našej ofenzívy," píšu býci na sociálnych sieťach.

Nové Zámky majú momentálne pod zmluvou až desať legionárov, pričom limit na jeden zápas je sedem. Klub neinformoval o tom, že by sa s niektorým z týchto hráčov dohodol na ukončení spolupráce.

Na súpiske tak sú brankári Jason Grande a Kristian Tamminen, obrancovia Karl Boudrias, Markuss Komuls, Daniel Kowalczyk, ako aj útočníci Justin Ducharme, Emils Gegeris, Nicolas Guay a Dillon Hamaliuk.