Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ofenzívu Slovana doplnia skúsenosti z NHL. Do hlavného mesta prichádza Pánik

Richard Pánik sa medzi slovenskou elitou predstaví premiérovo.
Richard Pánik sa medzi slovenskou elitou predstaví premiérovo. Profimedia / ČTK / Paprskář Pavel
Slovenský hokejový útočník Richard Pánik (33) podpísal krátkodobú zmluvu so Slovanom Bratislava. Premiéru v novom pôsobisku a zároveň aj v najvyššej slovenskej súťaži by mal absolvovať vo štvrtkovom zápase proti Popradu. Klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.

Pánikova doterajšia kariéra sa odvíjala v zahraničných súťažiach, predovšetkým v NHL, v ktorej odohral celkovo 541 zápasov. Uplynulú sezónu 2023/2024 začal v drese Třinca, po hráčskej výmene neskôr zamieril do Pardubíc"Som rád, že sa nám podarilo dotiahnuť Riša Pánika do Slovana, aj keď zatiaľ iba na krátkodobý kontrakt. Mať v tíme hráča s viac ako 500 zápasmi v NHL je sen každého hokejového manažéra"

"Verím, že Rišo nám v tejto fáze sezóny pomôže k čo najlepším výsledkom a Slovan na oplátku jemu ku kvalitnému rozbehu do ďalšej úspešnej sezóny vo fantastickej kariére. Myslím si, že príchod Riša Pánika je aj dobrá správa pre celú extraligu, keďže fanúšikovia hokeja dostanú príležitosť vidieť naživo ďalšieho skvelého hráča a reprezentanta," povedal generálny manažér Slovana Lukáš Havlíček.

"Som rád, že o mňa prejavil záujem klub s takou bohatou históriou. Teším sa na skvelých fanúšikov a na partiu chalanov. Verím, že budem prínosom a pomôžem klubu k víťazstvám," citovala Pánika klubová stránka.