Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pecararo pozbieral v Michalovciach 56 trestných minút, disciplinárka mu udelila trest

Pecararo si nezahrá dva zápasy.
Pecararo si nezahrá dva zápasy.TASR - Jakub Kotian
Senát profesionálneho hokeja (SPH DK SZĽH) uložil nepodmienečný trest zastavenia výkonu športovej činnosti na dva zápasy útočníkovi Liamovi Pecararovi zo Slovana Bratislava.

Američan sa previnil proti pravidlám v stredajšej predohrávke 13. kola Tipos Extraligy na klzisku Michaloviec, v ktorom jeho tím prehral 1:5. Produktívny krídelník inkasoval v stredajšom dueli celkovo 56 trestných minút.

Krátko pred spomenutým zákrokom na Jasečka podrazil brankára Juliana Juncu a následne sa pustil do bitky s michalovským útočníkom Adamom Vargom

Liam Pecararo v tejto sezóne nazbieral počas 11 zápasov štrnásť bodov (4+10), celkovo ich má na začiatku tretej sezóny v belasom drese už 122, pričom odohral 117 stretnutí.

"Po preštudovaní záznamu zo zápasu a zápisu o stretnutí SPH DK SZĽH uznal, že hráč Liam Pecararo v čase zápasu 37:05 bezohľadne ohrozil protihráča Sebastiana Jasečka tak, že ho udrel hokejkou, ktorú držal obidvomi rukami, pričom nijaká časť hokejky sa nedotýkala ľadovej plochy," píše sa vo vyhlásení.