Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Réway ostáva na Liptove. Klub predstavil 26 mien, traja hráči ešte pribudnú

Réway bude hrať aj v ďalšej sezóne za Liptovský Mikuláš.
Réway bude hrať aj v ďalšej sezóne za Liptovský Mikuláš.MHk 32 Liptovský Mikuláš
MHk 32 Liptovský Mikuláš oznámil 26 mien, ktoré budú súčasťou tímu v nadchádzajúcej sezóne 2024/25. K niekoľkým už skôr predstaveným hráčom pribudli aj ďalší, pričom najznámejším je útočník Martin Réway (29).

Rodák z Prahy odohral v minulej sezóne za Liptovský Mikuláš 41 zápasov základnej časti (7+26) a ďalších päť pridal v predkole play-off (0+7). Sezónu 2022/23 odohral za Spišskú Novú Ves, v ktorej sa mu darilo. Vrátane play-off odohral 26 zápasov a získal 25 kanadských bodov za osem gólov a jedenásť asistencií. 

V Tipos Extralige obliekal Réway aj dresy Popradu a Košíc, ročník 2022/2023 začal v druhej najvyššej nemeckej súťaži. V drese EHC Freiburg mal v 20 zápasoch bilanciu šesť gólov a 17 asistencií. Bývalá draftová voľba Montrealu z roku 2013 a bronzový medailista z MSJ si zahral aj za Spartu Praha, Kladno, Fribourg či Slovan v KHL.

Súčasťou tímu bude takisto kapitán z minulej sezóne Jakub Sukeľ. S Filipom Surákom vytvorí brankársku dvojicu mladý Roman Rychlík. Legionárske miesta momentálne zapĺňa pätica Zach Taylor, Alexander Avcin, Gary Haden, Marland Quince a Aron Chmielewski.

Aktuálny káder Liptovského Mikuláša:

Brankári: Filip Surák, Roman Rychlík

Obrancovia: Zach Taylor, Peter Hraško, Frederik Fekiač, Filip Mezovský, Lukáš Lalík, Jakub Žilka, Dominik Jendroľ, Jakub Strbáň

Útočníci: Martin Réway, Tobias Faith, Jakub Sukeľ, Michal Uhrík, Jakub Nespala, Matúš Vojtech, Marek Vankúš, Peter Šandor, Alexander Avcin, Alexander Sejna, Daniel Tkáč, Tomáš Nauš, Vladimír Vybíral, Gary Haden, Marland Quince, Aron Chmielewski

Tréneri: Juraj Faith, Maris Jass