Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan inkasoval osem gólov od Třinca, režírovali to Slováci. Žilina trápila Pardubice

Aktualizované
Třinec strelil Slovanu osem gólov.
Třinec strelil Slovanu osem gólov.Profimedia/ČTK/Pryček Vladimír
Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorkovom prípravnom zápase proti Třincu. Banská Bystrica zdolala Vsetín a Žilina bola blízko k tomu, aby prekvapila Pardubice.

Třinec - Slovan Bratislava 8:4

V drese bratislavského Slovana sa hetrikom blysol kanadský útočník Mitchell Hoelscher, ale belasí proti najlepšiemu európskemu klubu minulej sezóny prakticky celý zápas ťahali za kratší koniec povrazu. Třinec zvíťazil hlavne vďaka slovenským hráčom, tých nastúpilo až sedem.

Dokopy zaknihovali osem bodov a boli pri šiestich zásahoch. Tromi gólmi sa okrem hosťujúceho útočníka blysol tiež Patrik Hrehorčák, dva razy sa presadil Marko Daňo, dve asistencie pridal Viliam Čacho a jednu Libor Hudáček. Slovan po dvoch výhrach na úvod prípravy druhý raz prehral. Třinec zaznamenal druhé víťazstvo.

Banská Bystrica - Vsetín 3:0

Banská Bystrica zaknihovala druhé víťazstvo v príprave. Pred vlastými fanúšikmi zdolala český Vsetín, ktorý nestrelil ani jeden gól a brankár Eugen Rabčan si tak udržal čisté konto. Všetky zásahy baranov prišli v presilových hrách. O víťazný sa postaral mladý útočník Roman Faith. Pridali sa k nemu legionári Collin Adams a Reece Scarlett, druhý menovaný ukončil duel s bilanciou 1+2.

Liptovský Mikuláš - Krakov 5:2

Liptovský Mikuláš zaknihoval druhé víťazstvo v príprave, ku ktorému prispel hlavne Aron Chmielewski. Ten jeden strelil dva góly a na ďalší asistoval. Dve prihrávky zaznamenal mladý Tobias Faith. Medzi strelcov sa zapísal aj osemnásťročný Alexander Milan Sejna.

Nové Zámky - Gyergyoi 2:4

Novozámčania na domácom ľade podľahli rumunskému súperovi, ktorý sa dostal do vedenia o dva góly. Marek Slovák v oslabení síce znížil, ale tretí zásah Geradsa sa nakoniec ukázal ako víťazný. Justin Ducharme totiž v presilovke iba korigoval skóre, to hostia uzavreli do prázdnej brány. Pre býkov išlo o druhý prípravný duel a prvú prehru.

Žilina - Pardubice 2:3

Nováčik Tipos Extraligy vyzval vicemajstra českej najvyššej súťaže a z papierového hľadiska by išlo o súboj dvoch kvalitatívne úplne odlišných tímov, ale Vlci favorita poriadne trápili. Dynamo sa do vedenia dostalo už po 14 sekundách, keď slovenský obranca Peter Čerešňák prihral Sedlákovi.

Vyrovnať dokázal Koyš a skóre dokonca otočil Kolenič, lenže Pardubice nedopustili veľké prekvapenie. Smejkal s Vondráčekom rozhodli o víťazstve českého tímu. Žilina prehrala druhé z doterajších troch prípravných stretnutí.