Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín reaguje na zlé výsledky a rokuje s posilami, vedenie očakáva výrazné zlepšenie

Trenčín musí reagovať a výrazne zlepšiť výkony.
Trenčín musí reagovať a výrazne zlepšiť výkony.TASR - Lukáš Grinaj
Hokejisti Trenčína vstúpili do novej sezóny tromi prehrami. Navyše majú výrazne negatívne skóre 3:18, pričom ani herný prejav mužstva nie je ideálny. Fanúšikovia sa búria, ale vedenie klubu sľubuje, že situáciou sa zaoberá.

V utorok podľahla Dukla na domácom ľade Košiciam vysoko 0:7. Rovnako sedem gólov dostala aj na úvod proti Nitre. Tréner Ernest Bokroš je teda na tenkom ľade. Trenčania po poslednom stretnutí zanechali jasný odkaz. "Neakceptovateľné. Budeme reagovať...," napísal klub ku grafike s konečným výsledkom.

Vojaci v stredu večer zverejnili oficiálne stanovisko smerované k fanúšikom. "Situáciu po troch úvodných zápasoch sezóny berieme veľmi vážne a v plnej miere súhlasíme, že výsledky nie sú v súlade s našimi ambíciami a očakávaniami. Po dnešných stretnutiach s hráčmi a realizačným tímom očakávame, počnúc piatkovým zápasom, okamžité výrazné zlepšenie herného prejavu a výsledkov mužstva."

Trenčín - Košice 0:7

"Na situáciu samozrejme reagujeme. V týchto dňoch a hodinách intenzívne prebiehajú rokovania, počas ktorých pracujeme na posilnení nášho tímu. Chceme vás ubezpečiť, že náš cieľ je rovnaký a že všetci v klube urobia maximum pre to, aby sme sa opäť dostali na víťaznú vlnu a robili vám radosť hokejom," napísal klub na svojom webe.