Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trénera mení aj Banská Bystrica, Shedden mieri do zahraničia. Je známa dočasná náhrada

Aktualizované
Shedden už viac nie je tréner Banskej Bystrice.
Shedden už viac nie je tréner Banskej Bystrice.TASR
Vedenie hokejového klubu HC '05 Banská Bystrica sa dohodlo na predčasnom ukončení spolupráce s hlavným trénerom Dougom Sheddenom (62). Kanaďan sa rozhodol prijať ponuku z inej súťaže. Tím dočasne povedie generálny manažér Ľuboš Pisár (42).

Podľa informácií Flashscore má Shedden namierené do Nemecka, konkrétne do DEL, kde sa údajne má stať trénerom Iserlohn Roosters.

"Ako v osobnom živote, aj v tom hokejovom sa stávajú veci, ktoré nemáme vždy pod kontrolou. V tomto prípade sme boli prekvapení so žiadosťou pána Sheddena. Po utorňajšej komunikácii s jeho agentom sme vedeli, že akékoľvek pokračovanie spolupráce by nebolo prospešné pre klub, preto sme sa mu rozhodli vyhovieť," uviedol Pisár pre klubový web.

Banská Bystrica prehrala uplynulé tri zápasy s Popradom, Novými Zámkami a Liptovským Mikulášom. V tabuľke klesla na 6. miesto, keď v doterajších 17 zápasoch získala 26 bodov.

V tomto ročníku Tipos Extraligy ide o štvrtú zmenu trénera. Koncom septembra Slovan Bratislava angažoval Vladimíra Růžičku namiesto Jána Pardavého. Nováčik z Humenného vo štvrtok odvolal Andreja Parfionova. Tím dočasne povedú doterajší asistenti a tréner brankárov Ramon Sopko. Pre zmenu kouča sa rozhodli aj v Poprade, keď Aleša Tottera nahradil Todd Bjorkstrand.

S výsledkami tímu neboli spokojní ani pod Urpínom.
S výsledkami tímu neboli spokojní ani pod Urpínom.Flashscore