Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vay sa zranil po nešťastnom zásahu puku, o zdravotnom stave informovali Bystrica aj Nitra

Matej Kubove
Vay na neurčitú dobu vypadol zo zostavy Popradu.
Vay na neurčitú dobu vypadol zo zostavy Popradu.TASR - Pavel Neubauer
Maďarský brankár Ádám Vay (30) vypadol pred piatkovým zápasom Popradu proti Nitre zo zostavy, keďže na tréningu dostal nešťastný zásah pukom. Kamzíci informovali, že mimo hry bude na neurčitú dobu.

Jednotka podtatranského tímu prežíva dobrý úvod ročníka. V dvanástich zápasoch si Vay držal úspešnosť zákrokov na hranici 91-percent, priemerne inkasoval 2,65 gólu na zápas. Poprad pod Zoborom nastúpil v bránke s Belányim a na situáciu zareagoval dohodou s Humenným o striedavých štartoch Romana Durného.

Veľkú maródku má Banská Bystrica, napriek tomu po obrate otočila duel so Slovanom. Rastislav Gašpar sa blíži k sezónnemu debutu, jeho stav je posudzovaný na dennej báze. Vojtech Zeleňák, Andrej Bíreš a David Šoltés, ktorého zranil košický obranca Parlett, sú posudzovaní na týždennej báze. 

Dlhodobo zranený Michal Jasenec bude k dispozícii vo februári. Nitra mala zranených oboch brankárov, preto dva zápasy odchytal mladý Erik Šebo. V piatok sa do zostavy vrátil Sami Aittokallio. Libor Kašik začal zatiaľ len s ľahkým tréningom. K návratu sa blíži aj obranca Samuel Hain, pre menšie zranenie v piatok nehral Matej Bača.