Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zámky porazili Slovan, Spišská nestačila na Bystricu. Zvolen prehral, ale je novým lídrom

Flashscore
Aktualizované
Nové Zámky sa môžu tešiť z výhry nad Slovanom.
Nové Zámky sa môžu tešiť z výhry nad Slovanom.TASR
Hokejisti Nových Zámkov vyhrali v zápase 10. kola Tipos Extraligy proti Slovanu Bratislava tesne 2:1. Tešiť sa mohli aj Košice, tie zdolali Nitru. Spišská Nová Ves prehrala na ľade Banskej Bystrice. Novým lídrom tabuľky je napriek prehre po nájazdoch Zvolen, ktorý má rovnaký počet 22 bodov ako Spišiaci, ale lepšie skóre.

Nové Zámky - Slovan Bratislava 2:1

Nové Zámky odčinili piatkovú prehru proti Michalovciam a doma potešili fanúšikov výhrou nad Slovanom, ktorý zdolali štvrý raz po sebe. Svojim ôsmym gólom v tejto sezóne rozhodol americký útočník Loggins. Za hostí prvýkrát od svojho príchodu nebodoval kanadský krídelník Ranford. Slovan mal počas duelu streleckú prevahu (34:23), no domáci aj vďaka výbornej disciplíne dokázali uspieť. Jedenásty bod (3+8) získal Lee, je druhým najproduktívnejším obrancom ligy.

Košice - Nitra 4:3

Košice doma odohrali veľmi tesné stretnutie, ale splnili úlohu favorita. Dvomi gólmi vrátane víťazného a jednou asistenciou sa blysol útočník Pollock. Opačnú bilanciu 1+2 mal Fejes. Za Nitru skórovali všetci členovania prvej formácie, teda Buček (1+0), Harper (1+0) aj Gill (1+2), dva razy asistoval Gates.

Banská Bystrica - Spišská Nová Ves 1:0

Spišská Nová Ves vstupovala do desiateho kola ako líder tabuľky, ale o túto pozíciu prišla, pretože v Banskej Bystrici prehrala futbalovým výsledkom 0:1. Na gól diváci čakali až do poslednej minúty riadneho hracieho času, 34 sekúnd pred koncom rozhodol kanadský obranca Hora. Namieril z kruhu presne k bližšej žrdi v čase, keď sa z trestnej lavice vrátili dvaja vylúčení Spišiaci a Vartovník hral bez hokejky. Domáci sa museli zaobísť bez najproduktívnejšieho hráča Turnbulla, nenastúpil pre zranenie v hornej časti tela. Brankár Krošelj udržal vo svojom štvrtom stretnutí za "baranov" už druhé čisté konto. V tejto sezóne ich má spoločne s LaCouveem najviac.

Humenné - Dukla Trenčín 3:1

Do stretnutia vstúpili lepšie hostia, no boli to práve domáci Humenčania, ktorí sa v 11. minúte dostali do vedenia zásluhou Šoltésa. Ten sa po zmätku v trenčianskom pásme zorientoval najlepšie spomedzi všetkých. V druhej tretine Trenčín po únavnom snažení sa našiel recept na brankára Galimova, keď presilovku využil v 26. minúte Immo. Misky váh však Dukla napriek veľkému tlaku na svoju stranu nepreklopila, ba práve naopak, krásnym gólom sa presadil domáci Vaško. V tretej tretine si Humenné svoje vedenie postrážilo a gólom do opustenej brány hostí spečatilo svoju prvú výhru v riadnom hracom čase na domácom ľade v tejto sezóne.

Liptovský Mikuláš - Michalovce 2:1

Všetko podstatné sa odohralo počas druhej tretiny, v ktorej najskôr Pearson počas oslabenia svojím siedmym gólom otvoril skóre, ale Réway a Uhrík výsledok počas presiloviek otočili. Spomínaný Réway sa presadil druhý raz, k tomu pridal celkovo desať asistencií. Pre Uhríka išlo o premiérový presný zásah v ročníku. Američan Miller asistenciou potvrdil pozíciu najproduktívnejšieho obrancu súťaže.

Poprad - Zvolen 3:2 sn

Hokejisti Zvolena prehrali na ľade Popradu po nájazdovom rozstrele, ale vrátili sa na čelo tabuľky. Rozhodujúci gól strelil v štvrtej sérii ukrajinský útočník Peresunko. Hostia majú rovnaký počet 22 bodov ako druhá Spišská Nová Ves, no majú lepšie skóre i vzájomný zápas. Domáci vstúpili do duelu aktívnejšie, ale skóre otvoril Zvolen. V 12. minúte Hults prihral Kašlíkovi, ktorý prekonal brankára Vaya. "Kamzíci" v prostrednej časti vyrovnali, keď Peter Kundrik využil chybu hostí, prenikol po ľavej strane a pred bránkou našiel úplného voľného Kukuču.

V tretej dostal domácich do vedenia Coulter, ktorý dosiahol prvý gól v drese Popradu. Zvolenčania však v 55. minúte vyrovnali vďaka Hultsovi. V nájazdoch sa presadili na domácej strane Gerlach a Peresunko, za hostí len kapitán Zuzin. V drese Popradu nenastúpil útočník Záborský, ktorý v piatkovom zápase na ľade Slovana Bratislava utrpel otras mozgu.

Aktuálna tabuľka.
Aktuálna tabuľka.Flashscore