Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zvolen sa trápi, Štrba kričal aj v mixzóne. Cukor nezabral, použijeme bič, hovorí tréner

Zvolenčania zažívajú veľmi zlý úvod sezóny.
Zvolenčania zažívajú veľmi zlý úvod sezóny.HKM Zvolen/Mário Bóna
Zvolen zažíva najhorší vstup do novej sezóny za 18 rokov. Po siedmich kolách má na konte iba jedno víťazstvo a slabých päť bodov. Navyše v tabuľke sa mužstvo spod Pustého hradu nachádza na desiatom mieste, čo je ďaleko za očakávaniami.

Zvolen - Slovan Bratislava 3:5

Okrem zlých výsledkov nie je tréner Martin Štrba spokojný ani s výkonmi. Opory sa nechytili ideálne. Devätnásť strelených gólov hovorí o štvrtej najhoršej ofenzíve a 25 inkasovaných svedčí o rovnako štvrtej najhoršej defenzíve. Navyše aktuálne štyri prehry v rade sú po Trenčíne a Liptovskom Mikuláši najhoršou sériou v tejto sezóne.

"Obrovská nespokojnosť s prístupom. Cukru už bolo dosť, musí prísť bič a je nutné si povedať nepríjemné veci, pretože neexistuje, aby hráči takto pristúpili k zápasu a dialo sa toto. Idú mi do úst hanlivé slová, ktoré nebudem hovoriť. Toto skončilo. Kto nebude hrabať za tím, tak tu nebude hrať," so zvýšeným hlasom upozorňoval Štrba v mixzóne.

Spokojnosť logicky nepanuje ani v kabíne. "Každý deň to riešime a snažíme sa zdokonaľovať na tréningoch. Povedať si veci, ktoré chceme robiť inak, ale je to na nás, aby sme sa z tohto vyhrabali a aby sme začali vyhrávať, zbierať body. Musíme hrať našu hru 60 minút. V každom zápase máme výpadky, ktoré nás stoja body," konštatuje dočasný kapitán Andrej Kudrna.

V nedeľnom zápase proti Slovanu sa hetrikom blysol útočník Kyle Olson, lenže ani to nestačilo. Kanaďan je na čele internej produktivity, získal sedem bodov, z čoho bolo šesť gólov. "Hetriky sú druhoradé, oveľa viac by ma potešilo, keby sme vyhrali. Trojgólový zápas som však zažil prvýkrát v seniorskom hokeji," dodal.

Zvolen nestačil na Slovan.
Zvolen nestačil na Slovan.HKM Zvolen/Mário Bóna