Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hossa zverejnil na svoju rozlúčku už 21 mien. Prídu Zetterberg, Lidström či Alfredsson

Rozlúčka Mariána Hossu bude veľkou udalosťou.
Rozlúčka Mariána Hossu bude veľkou udalosťou.Profimedia
Rozlúčkový zápas Mariána Hossu (44) sa nezadržateľne blíži. Uskutoční sa už 18. augusta v Trenčíne. Samotný hokejista postupne zverejňuje zoznam chystajúcich sa mien, pričom ide o samé hviezdy.

Do dnešného dňa je istých 21 hokejistov. Najviac sa hovorí o Jonathanovi Toewsovi, ktorý však ešte svoju účasť nepotvrdil. Dlhoročný kapitán Chicaga je po konci kontraktu bez klubu a rozmýšľa aj nad ukončením kariéry. Zdá sa, že nepríde Patrick Kane. Absolvoval operáciu a do hry by mal naskočiť až počas nového ročníka NHL.

Okrem toho už ale Hossa potvrdil množstvo zvučných mien. Nechýba švédsky obranca Nicklas Lidström, ktorý je členom Triple Gold Clubu, vyhral štyri Stanley Cupy a sedemkrát získal Norris Trophy pre najlepšieho obrancu sezóny v NHL. Dvakrát ju dostal Duncan Keith, legenda Chicaga a k tomu pridal tri Stanleyho poháre.

Bývalý útočník Henrik Zetterberg rovnako patrí do Triple Gold Clubu a kvarteto asi najzaujímavejších doposiaľ potvrdených hostí zo zámoria uzatvára ďalší švédsky útočník Daniel Alfredsson, dlhoročný líder Ottawy. Zo zahraničných hokejistov sú veľkým lákadlom pre fanúšikov aj Dustin Byfuglien, Niklas Hjalmarsson či Patrick Sharp.

V Trenčíne nebudú chýbať ani Česi Martin Havlát, Petr Mrázek alebo Michal Rozsíval. Zvyšok sú slovenské legendy Jaroslav Halák, Zdeno Chára, Ľubomír Višňovský, Richard Lintner, Andrej Sekera, Marcel Hossa, Marián Gáborík, Michal Handzuš, Peter Bondra, Tomáš Kopecký a Miroslav Šatan. Marián Hossa by mal predstaviť ešte viac ako desať hráčov.