Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hrunčáková na americkom harde končí vo štvrťfinále. Šramková ničí jednu súperku za druhou

Pred Rebeccou Šramkovou stojí ďalšia náročná výzva.
Pred Rebeccou Šramkovou stojí ďalšia náročná výzva. Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / IMAGO
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 27. septembra?

23:20 - Viktória Hrunčáková končí na americkom harde W35 v Berkeley vo štvrťfinále. Stopku jej vystavila domáca tenistka Mboková po setoch 6:3, 6:7, 6:4. Duel trval dve hodiny a 13 minút. 

17:20 - Piatkový program v Pekingu uzavrela očakávaným víťazstvom svetová šestka Coco Gauffová, ktorá zdolala 7:5, 6:3 Francúzku Claru Burelovú. V treťom kole sa 20-ročná Američanka stretne s Britkou Katie Boulterovou.

16:30 - Andrej Rubľov vstúpil do turnaja ATP 500 v Pekingu víťazstvom 6:0, 4:6, 6:4 nad Pablom Carrenom, s ktorým vyhral aj svoj štvrtý súťažný zápas. V druhom kole štvrtý nasadený Rus vyzve ďalšieho obľúbeného súpera zo Španielska Alejandra Davidovicha.

16:15 - Cesta Jozefa Kovalíka sa na turnaji v portugalskej metropole skončila pred bránami štvrťfinále. Slovenský reprezentant nestačil na belgického protivníka Raphaela Collignona, ktorému podľahol dvakrát 6:3. 

14:30 - Už deväť zápasov nenašla Rebecca Šramková premožiteľku. Vo forme hrajúca Slovenka si na harde v Pekingu poradila aj s 33. hráčkou svetového rebríčka Jekaterinou Alexandrovovou. Rusku zdolala po vyše dvoch hodinách v troch setoch 5:7, 6:4, 6:3. 

14:17 - Britský tenista Jack Draper sa na turnaji ATP v Tokiu postaral o prekvapenie, keď v zápase 2. kola dvojhry zdolal druhého nasadeného Poliaka Huberta Hurkacza 6:4, 6:4. Po skreči Taliana Mattea Berrettiniho sa dostal už do štvrťfinále Francúz Arthur Fils. Ďalej ide aj jeho krajan Ugo Humbert, ktorý získal skalp Američana Brandona NakashimuBrandona Nakashimu (6:3, 6:2).

Fils - Berrettini
Flashscore

10:36 - Tretí hráč svetového rebríčka Španiel Carlos Alcaraz zvíťazil v 1. kole dvojhry na turnaji ATP v Pekingu nad Giovannim Mpetshim Perricardom 6:4, 6:4.

Mpetshi Perricard - Alcaraz
Flashscore

09:50 - Argentínsky tenista Francisco Cerundolo zvíťazil v 1. kole dvojhry na turnaji ATP v Pekingu nad Čechom Jakubom Menšíkom 7:6 (4), 6:1. Tretí nasadený Rus Daniil Medvedev si poradil s Francúzom Gaelom Monfilsom 6:3, 6:4.

07:44 - Ukrajinská tenistka Julia Starodubcevová postúpila do 3. kola dvojhry na turnaji WTA v Pekingu po víťazstve nad 27. nasadenou Češkou Kateřinou Siniakovou 6:2, 6:2.

O obrovské prekvapenie sa postarala 595. hráčka svetového rebríčka Šuaj Čang. Domáca Číňanka v 1. kole zdolala turnajovú šestku Američanku Emmu Navarrovú (8. v rebríčku WTA) 6:4, 6:2.

07:30 - Katarína Kužmová zatiaľ na turnaji v Trnave nestratila čo i len jediný set. Zachovať si túto lichotivú štatistiku bude chcieť na domácej pôde aj proti Mare Guthovej z Nemecka. Víťazka si zaistí vstupenku do semifinále. 

07:00 - Na challengeri v Lisabone mal Jozef Kovalík odohrať zápas druhého kola pôvodne už vo štvrtok, ale duel bol napokon presunutý na koniec pracovného týždňa. Bratislavský rodák dopoludia zabojuje o miestenku medzi osem najlepších proti Raphaelovi Collignonovi z Belgicka. 

06:30 - Po dni zaslúženého oddychu sa do akcie znovu vrhne Rebecca Šramková. V ostatnom období nezastaviteľú slovenskú reprezentantka čaká v Pekingu Jekaterina Alexandrovová, aktuálne 33. žena svetového rebríčka. 

06:00 - Viktória Hrunčáková zvládla aj ďalšiu americkú výzvu. Po Aspen Schumanovej si tentokrát poradila s Makenne Jonesovou, ktorú zdolala 6:0, 6:4. Slovenka od 21:00 nastúpi vo štvrťfinále opäť proti súperke spoza veľkej mláky. Na harde v Berkeley si zmeria sily s kanadskou tenistkou Victoriou Mbokovou