Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hrunčákovej deblová prehra v Slovinsku. Kužmovej koniec v Portugalsku, postup Strešnákovej

Hrunčáková na slovinskej antuke končí.
Hrunčáková na slovinskej antuke končí.TASR / Jaroslav Novák
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. septembra?

22:02 - Ruská tenistka Kamilla Rachimovová sa stala prvou štvrťfinalistkou dvojhry na turnaji WTA v mexickej Guadalajare. V osemfinále viedla nad treťou nasadenou Bieloruskou Viktoriou Azarenkovou 6:2 a 3:0 v druhom sete, keď jej súperka zápas skrečovala.

20:45 - Taliani opäť ukázali svoju silu. Minuloroční šampióni Davis Cupu zdolali v úvodnom zápase skupiny v Bologni brazílsky tím. Po hladkej výhre Mattea Berrettiniho nad Joaom Fonsecom bol blízko k dvojsetovému víťazstvu aj Matteo Arnaldi, ktorý si však zápas ešte skomplikoval, keď Thiaga Monteira zdolal po takmer štvorhodinovom boji 7:5, 6:7, 7:6. 

20:17 - Tenisti Španielska úspešne vstúpili do bojov v B-skupine finálového turnaja Davisovho pohára. V domácej Valencii rozhodli o triumfe nad Českom už v dvojhrách. Roberto Bautista Agut najprv zdolal Jiřího Lehečku v dvoch setoch 7:6 (1), 6:4. Tomáš Macháč dal Čechom nádej, keď prvý set s favorizovaným Carlosom Alcarazom vyhral 7:6 (3). Druhé dejstvo však prehral 1:6 a nakoniec duel skrečoval.

20:12 - Španielska tenistka Sara Sorribesová Tormová sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v tuniskom Monastire. V osemfinále zdolala Chorvátku Janu Fettovú v troch setoch 5:7, 6:3 a 6:4. Jej ďalšou súperkou bude víťazka duelu medzi Slovenkou Rebeccou Šramkovou a druhou nasadenou Francúzkou Clarou Burelovou.

19:00 - Katarína Strešnáková si na duel štvorhry proti ruskej dvojici Avdejevová - Malakovová vo francúzskom Le Neubourgu počka do štvrtka. Štart duelu je predbežne naplánovaný na 15:30.

18:26 - Katarína Kužmová končí na portugalskom harde hneď po prvom vystúpení. V meste Santarém za dve hodiny a 12 minút podľahla Švajčiarke Tess Sugnauxovej 6:2, 3:6 a 2:6.

18:14 - Veľká Británia oslavuje na domácej pôde v Manchestri úspešný vstup do skupinovej fázy finálového turnaja Davis Cupu. Zásluhou dvojsetových výhier Daniela Evansa nad Eerom Vasom (7:6, 6:2) a debutanta Billyho Harrisa nad Ottom Virtanenom (6:4, 7:6) zvládol domáci výber súboj s Fínskom už po dvojhrách.

18:05 - Českí tenisti sú vo Valencii po prvom zápase skupinovej fázy na finálovom turnaji Davisovho pohára proti domácemu Španielsku vo veľkých problémoch. Jiří Lehečka totiž nepotvrdil rolu favorita a prehral 6:7, 4:6 s veteránom Robertom Bautistom-Agutom. Tomáš Macháč tak musí v súboji tímových jednotiek poraziť svetovú trojku Carlosa Alcaraza, pokiaľ si Česko chce udržať nádej na víťazstvo.

16:48 - Deblová cesta Viktórie Hrunčákovej sa v Ľubľane končí. Na slovinskej antuke po boku ukrajinskej spoluhráčky Katariny Zavackej vypadla už v prvom kole, nad sily tohto dua bol francúzsko-český pár Cascinová - Detiucová, ktorý vyhral 6:3 a 6:4.

16:37 - Katarína Strešnáková si vo francúzskom Le Neubourgu zahrá aj v druhom kole. Na úvod turnaja zdolala Fínku Anastasiu Kulikovovú za hodinu a 28 minút dvakrát 6:4.

14:20 - Tenisti USA napokon zdolali Čile v čínskom Ču-chaji 3:0, keď vyhrali obe úvodné dvojhry a uspeli aj vo štvorhre. Austin Krajicek a Rajeev Ram potvrdili víťazstvo v debli proti dvojici Tomas Barrios Vera a Matias Soto.

11:12 - Tenisti USA vstúpili úspešne do bojov v C-skupine finálového turnaja Davisovho pohára, v ktorej účinkuje aj Slovensko. V stredajšom súboji proti Čile v čínskom Ču-chaji vyhrali obe úvodné dvojhry a už po dvoch zápasoch tak rozhodli o svojom triumfe. Nič na tom nemôže zmeniť ani záverečná štvorhra. Na triumf Reilyho Opelku nadviazal Brandon Nakashima, ktorý súboj s Alejandrom Tabilom rozhodol v tajbrejku tretieho setu a vyhral 7:6, 2:6 a 7:6.

09:07 - Katarínu Strešnákovú čaká počas stredy dvojitá zápasová porcia. O 15:00 sa vo francúzskom Le Neubourgu predstaví v dueli dvojhry proti fínskej oponentke Anastasii Kulikovovej. O pár hodín neskôr naskočí na deblový zápas, keď sa spolu s domácou Julie Belgraverovou postavia proti ruskej dvojici Avdejevová - Malakovová.

08:41 - Katarína Kužmová sa ukáže na portugalskom betóne. Na podujatí v meste Santarém si v prvom kole od 15:00 zmeria sily so švajčiarskou protivníčkou Tess Sugnauxovou.

08:25 - Viktória Hrunčáková sa po boku ukrajinskej spoluhráčky Katariny Zavackej predstaví na slovinskej antuke. V prvom kole turnaja v Ľubľane vyzvú o 15:30 francúzsko-české duo Cascinová - Detiucová.

07:50 - Americkí tenisti sa v úvodnom zápase skupinovej fázy Davis Cupu proti Čiľanom ujali vedenia 1:0. Reily Opelka v čínskom Zhuhai zdolal po dva a polhodine boja 6:3, 4:6, 7:6 Cristiana Garína, keď súpera zasypával delovými servismi a trafil 27 es.

06:02 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová vypadla na turnaji WTA v mexickej Guadalajare už v prvom kole dvojhry. Semifinalistka olympijského turnaja v Paríži podľahla Kanaďanke Marine Stakusicovej hladko v dvoch setoch 2:6 a 4:6.