Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hviezdny Pavelski, jubileum Tkachuka a výhra Fehérváryho

Hviezdny Pavelski, jubileum Tkachuka a výhra Fehérváryho
Hviezdny Pavelski, jubileum Tkachuka a výhra FehérváryhoProfimedia
Po európskych zápasoch NHL ponúkol program duelov najlepšej hokejovej súťaže sveta v akcii len jediného Slováka. Martin Fehérváry (23) sa radoval z výhry proti Los Angeles Kings.

Edmonton Oilers - St. Louis Blues  0:2

Ottawa Senators - Arizona Coyotes 6:2

Po piatich kanadských bodoch z ostatných dvoch duelov nasledoval pre Bradyho Tkachuka dvojgólový zápas proti Coyotes. Okrem osobného vylepšenia štatistík a tímového víťazstva sa americký hokejista tešil aj z jubilejného dvestého individuálneho bodu v NHL.

Columbus Blue Jackets - Pittsburh Penguins 3:6

Penguins si zaistili víťazstvo najmä skvelým výkonom v druhej polovici stretnutia, ktorej skóre znelo 5:0 v ich prospech. Okrem toho boli z tímu hostí aj všetky tri hviezdy duelu.

Hráči Pittsburghu mali ešte jeden dôvod na radosť. V histórii klubu bola totiž len jediná sezóna, keď tamojšie mužstvo strelilo v prvých piatich zápasoch viac gólov ako aktuálny káder, ktorý ich má 26. Bol to úvod ročníka 1988/89 a 32 presných zásahov.

Montreal Canadies - Dallas Stars 2:5 

Domáci bez Juraja Slafkovského v zostave podľahli na svojom klzisku Dallasu. Režisérom stretnutia bol Joe Pavelski - 38-ročný Američan sa v súboji blysol hetrikom a jednou asistenciou.

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 5:3

Slovenský obranca Erik Černák nedohral piatkový duel a proti Islanders sa na súpiske svojho tímu neobjavil. Do streleckej listiny sa zapísalo sedem rôznych mien, tri body ostali v Tampe, ktorá zaznamenala prvé domáce víťazstvo v aktuálnom ročníku.

Washington Capitals - Los Angeles Kings 4:3

Vo farbách hlavného mesta USA naskočil do stretu s Kings Slovák Martin Fehérváry. Na ľade si odkrútil viac než 19 minút, kanadský bod si nepripísal a so svojím mužstvom získal cenné tri body.

Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs 1:4

Pod výhru hosťujúceho mužstva sa značne podpísal 25-ročný líder Auston Matthews. Svojim kolegom asistoval až pri troch zo štyroch presných zásahov, čím výrazne dopomohol k trom bodom.

Nashville Predators - Philadelphia Flyers 1:3

Vo všetkých gólových ranách Flyers mal prsty útočník Joel Farabee a z duelu odchádzal s bilanciou 1+2 - boli to preňho prvé individuálne body sezóny. Z mužstva hostí nepochádzal len najproduktívnejší hráč, ale aj tri hviezdy zápasu.

Calgary Flames - Carolina Hurricanes 3:2pp

Vancouver Canucks - Buffalo Sabres 1:5

Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche 2:3Martin Lehotský