Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Indiana si uchmatla cenný triumf z palubovky lídra NBA, v Detroite dominoval Jokič

Jokič pomohol Denveru upevniť si postavenie v Západnej konferencii.
Jokič pomohol Denveru upevniť si postavenie v Západnej konferencii. Profimedia
Päť meraní síl mohli fanúšikovia sledovať v noci na piatok v basketbalovej NBA. Líder Východnej konferencie z Milwaukee dáva šancu na dobehnutie Bostonu, ktorý naň 12 duelov pred koncom súťaže stráca dve víťazstvá.

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 123:139

Basketbalisti Indiany Pacers vyhrali v noci na piatok nad Milwaukee. Triumf nad lídrom Východnej konferencie aj celej súťaže bol pre hostí dôležitý v boji o predkolo play-off. Na palubovke Bucks sa o 13-bodové navýšenie postarali v záverečnom dejstve a ich ťahúň bol Andrew Nembhard s 24 bodmi. Nahradil zranenú streleckú oporu Tyresa Haliburtona.

Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder 128:111

Toronto zdolalo Oklahomu a taktiež urobilo veľký krok v boji o najlepšiu desiatku vo Východnej konferencii. Na triumfe sa 25 bodmi a 14 doskokmi podieľal Pascal Siakam. Raptors predĺžili sériu domácich výher na šesť, čo je najdlhší počet v sezóne. Jakob Pöltl zaznamenal v ich drese tretie double-double za sebou so 16 bodmi a 12 doskokmi. O miestenku v predkole play-off bojuje aj Oklahoma, jej ťahúňom bol v Toronte Shai Gilgeous-Alexander s 29 bodmi.

Detroit Pistons - Denver Nuggets 100:119

Srb Nikola Jokič potiahol Denver k výhre nad Detroitom 30 bodmi, 10 doskokmi a deviatimi asistenciami. Pred záverečnou štvrtinou bolo skóre nerozhodné, ale Nuggets rozhodli o víťazstve výsledkom 33:14 v poslednej časti duelu. Svoj náskok v Západnej konferencii navýšili, zatiaľ čo Pistons na Východe svoju mizériu prehlbili. 

Brooklyn Nets - Sacramento Kings 96:101

Phoenix Suns - Orlando Magic 116:113