Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Inter hľadá náhradu za Škriniara, Milánčania sa zamerali na obrancu Chelsea

Škriniarov kontrakt s Interom vyprší o necelý rok.
Škriniarov kontrakt s Interom vyprší o necelý rok.Profimedia
Inter Miláno sa pripravuje na možnosť, že v januárovom prestupovom období stratí služby Milana Škriniara (27). Údajne si ako náhradu za slovenského stopéra vybral mladého obrancu z Chelsea Londýn.

Trojnásobný futbalista roka na Slovensku bol v lete intenzívne spájaný s odchodom do Paríža Saint-Germain, ale k dohode napokon nedošlo. Nerazzurri stanovili cenu na vyše 70 miliónov eur.

Keďže Škriniarovi zostáva do konca zmluvy menej ako rok, jeho odchod z hlavného mesta Lombardie sa teraz javí ako čoraz pravdepodobnejší, čo núti Inter začať hľadať novú výstuž stredu obrany.

Ako informoval denník La Gazzetta dello Sport, milánsky klub si v minulosti vyhliadol Trevoha Chalobaha a stále ho považuje za jednu z najlepších možností, ako nahradiť Škriniara. Pripravuje sa tým na reálnu alternatívu Slovákovho odchodu počas nasledujúcich dvoch prestupových období.

Kľúčom k prípadnej dohode by mohol byť Romelu Lukaku, ktorý už začal pracovať v snahe pomôcť získať svojho priateľa na sever Talianska.

Dvadsaťtriročný Angličan sa v zostave Londýnčanov počas tejto sezóny Premier League takmer neobjavil. Doposiaľ zasiahol do jediného stretnutia, keď pri víťazstve 2:1 s Leicesterom City odohral plnú minutáž.